Rurki? Takie całkowicie opięte i przyległe do ciała? Nigdy. Naprawdę przykro mi się robi, gdy widzę takich chłopców. Przecież nie dość że się im ćośtam poci, niewygodnie pewnie się im chodzi, to wyglądają dość mało męsko. Same minusy. Najlepsze są proste nogawki.
Każdy stróż to szpicel
Szpicla trzeba zabić
zależy od budowy ciała i ogółem. bo niektórym taki krój spodni zwyczajnie nie pasuje;]
w zasadzie jeśli chodzi o rurki jestem na tak, nie mam uprzedzeń typu że 'w rurkach to pedał' czy coś. niee.
_________________ bo tyle siebie znam, ile z oczu twoich wypatrzyć zdołam.
Obrzydza mnie to.. One gniotą jajka..
Może niech jeszcze na szpilkach zaczną chodzić?
Faceci ostatnimi czasy są tacy zniewieściali... kobiety są coraz bardziej męskie.. bo i luźniej się ubierają i charaktery mają mocniejsze.. bo większość facetów to teraz cipy.
No jak facet w rurkach może.. no jak? Ble..
Zależy od tego jakie są te rurki, luźniejsze mi się podobają, ale opinające wyglądają okropnie...ważne jest też czy pasują do sylwetki.
_________________ Nie idź przede mną. Możliwe, że Cię nie dogonię. Nie idź za mną. Możliwe, że Cię nie zobaczę. Idź obok mnie i po prostu bądź moim Przyjacielem...
No niby tak, ale to jeszcze bardziej udowadnia, że tak wielu mężczyzn... nie.. nie można tak Was obrażać, że tak wielu posiadaczy penisów to bezmózgie zombie idące za modą.. Tak jak i dziewczyny, które noszą kalosze w środku suchego lata
Luźno noszące się dziewczyny wyglądają fajnie, nie mówię o babochłopach, co to to nie, ale o jakiś bojówkach i bluzach, ale facet w jajogniotach i żórowej koszulce przerasta moje możliwości co do tolerancji ludzi
Trochę mnie to obrzydza.
Chłopacy mogli pozostać przy normalnych spodniach, proste nogawki a nie albo obcisłe, albo szerokie że sie jeszcze mieści jego kolega i krok do kolan.
Mam takie samo zdanie. Ja w ogole myślę,ze rurki powinny być zarezerwowane tylko i wyłącznie dla kobiet.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum