Przeciwna rurkom męskim nie jestem. Średnio mi się to podoba(mogą być ale nie muszą) I to już zależy czy chłopak chce i lubi je nosić czy tylko ślepo podąża za modą ale nie najlepiej się w nich czuje.
Nie, nie podobają mi sie rurki u facetów.. troche dziwnie to wygląda.. wole jak nosi jakieś luźniejsze spodnie.. ogólnie rozwala mnie to.. jak koleś nosi rurki nie wiadomo jak opinające nogi do tego w kroku wiszące do kolan.. nie no bosko to wygląda;D
Trochę mnie to obrzydza.
Chłopacy mogli pozostać przy normalnych spodniach, proste nogawki a nie albo obcisłe, albo szerokie że sie jeszcze mieści jego kolega i krok do kolan.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
tak, tak, tak!
facet w rurkach jest mrry, nikt mi tego ze łba nie wybije.
chociaż to nie znaczy, że jak nasi szersze jakieś, to przeciwieńswtwo, że nienawidzę, czy cuś. nie aż tak skrajnie. nich nosi, co chce- jeśli wygląda.
Eh..no ogólnie nic nie mam do faceta ,który nosi rurki..
Ale jakoś niezbyt mi się to podoba..
Pewnie ,że zależy to jeszcze od tego jak jest zbudowany..jaki ma styl.
Ale no..obcisłości pozostawmy dziewczynom ,panowie jeśli chodzi o dżinsy to klasyczne naprawdę wam na tyłkach dobrze leżą ;P
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Osobiście, noszę rurki( znaczy nie takie opinające się na całych nogach jak getry), nie uważam tego za nic dziwnego, jeśli ktoś ma optymalnie zbudowane ciało i odpowiednie nogi.. nie widzę w tym nic złego
Odrazu chciałbym zaprzeczyć komentarzom " jesteś pedałem" albo coś w tym stylu /..
_________________ "...Heute Gestohlen, Schon Morgen In Polen..."
Ich schreibe richtig auf Polnisch
albo jak dla mnie 'pseudo pedał' no ale zależy jeszcze jaki chłopak, jakie ciałko i jak w takich spodniach wygląda...pomimo tego dla mnie rurki u chłopaka to poroniony pomysł ^^
_________________ Methinks, I see...where?
-In my mind's eyes.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum