Co myślicie o dziewczynach które palą, piją czy nawet ćpają?
O imprezach do chwili urwania się filmu? Później te pytania:''czy ja TO z tobą zrobiłam?!'' No i pytanie szczególnie do chłopców: umówili byści się z taką dziewczyną?
Jeszcze jedna kwestia: odstrasza was to że też lubimy piłkę nożną, hip-hop, lub inne typowo męskie zajęcia jak naprawianie samochodu itp. głupoty?
(Osobiscie kocham FCBarcelonę, PIH, Peję i jeszcze kilka innych rzeczy.)
Boicie się tego ze możemy być lepsze?
_________________ Diabeł usiadł mi na stopę, pedał w podłogę,
Czasy, kiedy życie nic dla mnie nie znaczyło było chwilą,
Siłą, wyrywam z serca miłość,
Bez sensu,
Jak laska ćpa to kojarzy mi się z prostytutką. Raz widziałem jak jedna wciągała fetę, aż żal mi dupę ściskał, że tak się nie szanuje.
Laska i hip-hop? Nie idzie to jakoś w parze. Samochody i piłka to jeszcze, ale hip-hop? Nie, nie.
Jeszcze jedna kwestia: odstrasza was to że też lubimy piłkę nożną, hip-hop, lub inne typowo męskie zajęcia jak naprawianie samochodu itp. głupoty?
Odstrasza mnie tylko Firma, Hemp Gru i inne gówna. Reszta nie przeszkadza, ale muszą się na tym znać, a nie tylko "jak jak kocham jak sobie gonią za tą piłką!"
Co do alkoholu i podobnych. Nie lubię i nie toleruję. Śmierdzącej papierosami nie pocałowałbym i przez ręcznik. Zresztą zachlanej, że nie wie co się dzieje też nie.
[ Dodano: 2009-11-26, 16:52 ]
Zagmadfany napisał/a:
Ja tam lubie takie dziewczyny chodz malo jest takich ;p
Cytat:
Choć
1. spójnik łączący zdania lub ich części różnego typu; chociaż; 2. spójnik łączący zdania lub ich części różnego typu; 3. partykuła akcentująca treść, na której komuś szczególnie zależy; bodaj, przynajmniej; chociaż
Chola! Chłopaki! Zagmadfany, , napisał że lubi ale jest ich mało. No to masz przyjemnosć poznać taką co lubi piłkę i hip-hop.
A co do Ciebie Straho, to mało jeszcze wiesz o życiu! Laska i Hip-Hop to rzeczywistość! Przynajmniej ja taka jestem i to lubię. Nie ćpam jesli chcecie to wiedzieć.
Bez sensu,
hm... jest w ogólnym więc się wypowiem. to odnosi się również do facetów NIE ma picia do nieprzytomności, urwania się filmu. Facet-nie warty zainteresowania DZIewczyna -dziwka.
Zainteresowania? jakie kto lubi...
Ćpania nie toleruje zarówno u kobiet jak i mężczyzn.
Picie na zgon jest obrzydliwe...
Rap, rap powtarzam a nie hip-hop, nie pasuje mi do kobiety, dziewczyna która śpiewa tekst do materialnej dziwki albo bogini seksu albo czegoś tam jeszcze jest dla mnie trochę nie dojrzała i mimo że to tylko słowa (aż słowa) to jest dla mnie upokarzające.
Palenie hm... Od czasu do czasu można na imprezie ale bez przesady. Taka wieczna popielniczka nie jest seksowna.
A i jeszcze jedno porównywanie rapu z piłką nożną jest trochę dziwne nie sądzisz?
_________________ I queta ar umë lastaina, ómalóra ná.
"Człowiek w czerni uciekał przez pustynię, a rewolwerowiec podążał w ślad za nim" - S. King
No trochę przesadziłaś...Wyraz "dziwka" ma inne znaczenie.
wiem o tym, ale sorry. DZIEWCZYNA to DZIEWCZYNA musi miec swoją godnosc. A jednak taka co cpa i żyje samymi imprezami upijając się na każdej.
Wiesz...byłam na wielu baletach i jakoś nigdy nie straciłam pamięci. Czyli da się.
Kocham rap! A boisko to mój drugi dom! A wy mozecie sobie mówic co chcecie. Ja taka jestem!
Dziwni to są ludzie którzy w to nie wierzą Taurie! Co do tego że mam 15 lat, -uważam że po prostu Straho ma ograniczone spojrzenie na takie sprawy, i to że ma 20 lat nie oznacza że wie wszystko! Bez obrazy!
Bez sensu,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum