Bard_Zerald, Dal ci odpowiedz widzisz jednak mozna to zrobic
Nooo tak stymulacja penisa/masturbacja stopami (footjob) to 'dymanie' stóp. Zastanów się, ale tam raczej nie chodzi o 'dymanie' stóp.
Aaa chyba, że Tobie to nie daje przyjemności, tylko po prostu sprawiasz przyjemność kobiecie, bo ją podnieca dotykanie członka stopami.
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2009-12-04, 20:12
Fetyszystów jest mnóstwo. Miałam z nimi kilkakrotnie styczność w Internecie. Nigdy mi nie przeszkadzali i nie uważam tego za obrzydliwe. Jednak, z ich opowiadań wynika, że bardzo wiele osób uważa to za idiotyczne, odrażające. Dla mnie tak samo może być odrażające podniecanie się tyłkiem lub biustem. Stopy mogą być pociągające tak samo, jak każda inna część ciała. Stopy są piękne, i już.
_________________ "Jest pani osobą odmienną, choć jednocześnie chce pani być podobna do innych. A to, z mojego punktu widzenia, jest poważną chorobą..."
No powiem, że miałam okazję się spotykać z takowym osobnikiem, który owy fetysz miał.
Do tego dochodziły jeszcze szpilki.
Muszę stwierdzić, że to dość ciekawe przeżycie, gdy uczestniczy się w takiej adoracji stópek ;>
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum