Co sądzicie o tym zespole, wydali jak narazie 3 płyty, jeden to nielegal a 2 pozostałe:
"Z dedykacją dla ulicy" i
"Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad" są legalne i w sprzedaży.
Co sądzicie o tym zespole, buntują się przeciwko policji, tak zwany [JP] - Je*ać policje.
Ale to tylko dlatego że mają z nimi problemy, Pomidor w wieku 17 lat trafił do więzienia na 2 lata co wyjasnia w piosence:
"Firma - Gdy życie doświadcza to o wene nie trudno".
Szczególnie pierwsza płyta dotyczy sie policji, zawiera ona mi takie piosenki:
Firma - Brat
Firma - JP
Firma - M.O Faya
Firma - Pale stale
Firma - Na 100 %
W drugiej płycie mieszają sie bardziej w sprawy 'kurestwa', śpiewają o dziwkach itp.
Śpiewają również o swoich zasadach.
Naprawde warto posłuchać :)
_________________ Na ulicy słowo, droższe od pieniędzy[...] Ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci.
Podnoszę głowe patrze na niebo, by choć przez chwile nie czuć się jak dnia każdego...
[url=http://tnij.com/Niespe_nioneObietnice]HG - Niespełnione Obietnice]
Nie lubię tego rodzaju muzyki ,a szczególnie ludzi którzy nadmiernie czepiają się policji. Owszem czasem przesadzają, ale jak ktoś trafił na 2 lata do więzienia to raczej nie za nic...
FIRMA ja jestem z krk i jak wiadomo JP JP na 100% ja oczywiscie Only HardStyle, ale na drugim miejscu jest FIRMA ! moj nick nawiazuje to Boskiego z Firmy , graja swoj styl (Hardcorowy) oraz graja czasami TechnoRap bardzo fajnie im to wychodzi Boski jest najleprzy :D
_________________ I Live For Weekend, I Live For HardStyle, I Live For HardStyle Baby
_________________ Na ulicy słowo, droższe od pieniędzy[...] Ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci.
Podnoszę głowe patrze na niebo, by choć przez chwile nie czuć się jak dnia każdego...
[url=http://tnij.com/Niespe_nioneObietnice]HG - Niespełnione Obietnice]
Jak ktoś śpiewa (mówi?) o tym, jaka policja jest okropna (jak śmią zamykać złodziei?!) oraz o "dziwkach", to niezbyt mnie przekonuje. Słyszałam jeden kawałek na 100% chyba. Koleżanka się nim podniecała. Mnie gołe tyłki w teledyskach, ziomusie i cała ta jazda mnie nie kręci. Nic ambitnego ani wyszukanego.
Firma... podoba mi się ich jedna piosenka "Jeden buch z fajki wodnej" a reszta to szkoda gadać. Niby tacy buntownicy, a takie chudzinki, że palcem wskazującym bym ich połamał
Aż szkoda słów na poziom artystyczny tej ekipy. Są jacy są, w tym wieku już nie zmądrzeją, to niech sobie robią kawałki dla ziomków, którzy krzyczą JP na koncertach i wychowała ich ulica. Tylko niech nie nazywają tego hip hopem, proszę
Straho napisał/a:
Niby tacy buntownicy, a takie chudzinki, że palcem wskazującym bym ich połamał
Popka byś połamał?
_________________ "Człowiek dobrze się mający jest na płaszczyźnie duchowej bez szans. Głębia to wyłączny przywilej tych, którzy cierpieli."
pipi, z resztą grupy bym się rozprawił jak Arnold w predatorze zwłaszcza, że znam kilka fajnych śmiertelnych technik ciosów nie tylko śmiertelnych jak i powodujących paraliż układu oddechowego na jakiś czas
pipi, no wiesz, ale żeby kozaczyć trzeba wyglądać przynajmniej tak jak ja, a ci co, jedynie Poppek może sobie po kozaczyć a reszta tych chudzinek myśli, że pozjadali wszelkie rozumy i mogą robić co chcą. Po kozaczyć czyli trochę poszaleć z agresywnym stylem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum