Imię: Adam
Wysłany: 2010-08-21, 21:01
Może nie firma ale na urbancity.pl masz dobre ciuchy w niezłych cenach mam z od nich spodnie długie i krótkie i sa świetne
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Miałem do tej pory tylko dwie marki takich ciuchów bo przestałem się ubierać w ten sposób
Mass i stoprocent - obie były spoko. Dobrej jakości materiał nie ma na co narzekać. W sumie "chodzi" jeszcze za mną koszulka prosto ostatnio, ale na razie się wstrzymam (brak funduszy jak na razie)
Imię: Arek
Wysłany: 2010-09-15, 18:29
Jak już jest temat to się trochę wtrącę z pytaniem. Szukałem kiedyś ciuchów Kaliber 44 i nie mogłem znaleźć. I tu pytanie czy jest możliwość, że jakaś firma uszyje na zamówienie bluzę z wybranym przeze mnie wzorem i napisem? Koszulki często sie spotyka z własnym napisem, ale jak to się ma do bluz?
_________________ "Jak to jest, że nieoczekiwanie, centralne ogrzewanie tak splata mi się z przemijaniem?"
Imię: co cie to?
Wysłany: 2010-09-17, 07:57
Co do bluz na zamówienie- nie wiem. Moim zdaniem najlepszy jest Mass i Clinic, dobra jakośc i wygląd, cena też nie jest wygórowana, co nijako ma się do Stoprocent, który jest chyba najdroższy, a niekoniecznie najlepszy.
_________________ "Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda
Musisz być waleczny, jak Lion of Juda
Pamiętaj, że Babilon to jedna wielka obłuda
Ej Bracie, ej Siostro, ej!"
Zamiast kupować po kilkanaście ubrań różnorakich firm 'promujących' hiphop zainwestujcie w oryginalne płyty Waszych ulubionych wykonawców. Większość stać na bluzy kosztujące po trzysta złotych (stopro, prosto) a gdy przyjdzie co do czego płyty pobierają z internetu argumentując to tym, że nie mają na to kasy. Jeżeli tak kochacie tą subkulturę to dajcie sobie spokój, prócz błyszczenia wyglądam trzeba też żyć w zgodzie z samym sobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum