Tym razem nie zadam żadnego pytania...Chciałabym powiedziec,że dzięki temu forum czasem jest mi po prostu lżej. Fajnie jest się komuś wygadac, zadac pytania, które mnie ciekawią. Poczuc,że kogoś obchodzą moje słowa i uczucia...Dzięki.:*
_________________ Naprawdę jaki jesteś nie wie nikt
To prawda nie potrzebna wcale mi
Gdy nie po drodze będzie razem iść
Uniosę Twój zapach snu
Rysunek ust, barwę słów
Niedokończony, jasny portret Twój...
Jesli chodzi o mnie to ciesze się ,że forum tak Ci się spodobało i zgodzę się z tym ,że jest to niezwykłe miejsce pełne niezwykłych ludzi :*
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
A dziś mija rok jak się zarejestrowałam na tym forum.
Nie jestem specjalnie przywiązana do tego miejsca tak jak do mojego forum aniowego ale dzięki temu że się zarejestowałam na forum młodzieżowym ,zaczełam póżniej pisac na jeszcze kilku innych forach.
Potem zaś nauczyłam się jak tworzyc filmy ,wysyłac je na Youtube i odniosłam naprawdę wirtualny sukces.
To był rok rozwoju ,a nie byłby on możliwy gdybym nie zaczeła tu pisac.
Wiec mimo wszystko za ten rok użytkownikom i administracji forum dziękuje.
_________________ "Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma swoją nazwę.
Nazywamy je nadzieją "
Posypało się tu dużo nieszczerych słów.
Bo forum może i fajne, lecz ludzie już niezbyt, dlatego nie wchodzę w głębsze relacje. Mogłabym się tu do wielu rzeczy przyczepić, ale odpuszczę, w końcu to nie ten dział.
Forum, to dla mnie zabijacz czasu.
_________________ Lepiej raz przepaść w zaburzone fale,
Niźli żyć gnijąc po trochu na skale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum