Nigdy jeszcze nie byłem u fryzjera.Zawsze w domu mama mnie strzygła ale ostatnio zjechała i miałem nie równo i w ogóle tak zawsze jakoś mi się nie podobało.Wreszcie postanowiłem, że pójdę do fryzjera ale nie wiem co tam mówić.Mówię konkretnie jakąś fryzurę czy jak bo nie ogarniam.
_________________ Przyjaciół się nie wybiera, przyjaciół się ma.
Mozesz tez porposic o jakis katalog z fryzurkami i znalezc cos ciekawego dla siebie. Pani na pewno ci doradzi. Aha i nie zpaomnij zostawic napifku bo tak sie robi zazwyczaj fryzjer ma takom kieszonke i tam mozesz wrzucic jakies drobe 2 zlote czy cos.
_________________ Bąć wojownikiem, pęć przez życie z odwagą!
"Dzień dobry, chciałbym się ostrzyc" bla bla bla "no może trochę dłuższe niech pani zostawi", "Dziękuję, ile płacę? Proszę. Do widzenia"
_________________ If you have to go don't say goodbye
If you have to go don't you cry
If you have to go I will get by
Someday I'll follow you and see you on the other side...
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-15, 18:14
Ja zawsze siadam u mamy w zakładzie i mówie do niej tak jak zawsze <lol2> :D a ty wejdź i powiedz :D "siemano frajerzy mam do ogłoszenia ważny komunikat..."
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum