Hej Mam problem. Wybieram się na wesele do wujka i nie wiem jak się uczesać. Mam średnie, falowane włosy i grzywkę. Szukałam już w gazetach i w internecie i nie mogę nic ciekawego znaleźć! Pomocyyy! ( z góry dziękuję
Zależy od kształtu twarzy.
Możesz podkręcić fale, zrób sobie loki, takie sprężynki. Fajnie to wygląda, sama miałam na wesele kuzyna
A jaką masz grzywkę? Jeżeli prostą do brwi, wystarczy wyprostować.
_________________ I was made for loving you, baby.
You were made for loving me.
Loki nigdy nie są monotonne, więc są dobrym pomysłem, jeśli masz puszyste włosy, inaczej mogą wyglądać sztucznie. Możesz upiąć sobie ładnego koczka i pozostawić kosmyk z niego, zainwestować w jakieś nieduże nakrycie głowy, np. mały jasny kapelusik z woalką. Lakier wzmacniający połysk włosów, albo pianka, jeśli postanowisz ich w ogóle nie upinać. Postaw wtedy na superobjętość i nie musisz wtedy stylizować, jeśli masz fale. Nie prostuj raczej włosów, nie wygląda to nadto reprezentacyjnie na taką okazję.
Dużo pianki, lakieru i będzie się trzymać.
Takie loki same w sobie są nieco krzykliwe, więc zrezygnuj ze spinki we włosach, a raczej jakiś mocniejszy biżuteryjny akcent, np. wisior lub bransoleta.
Hm teraz koków się nie robi na wesela, bardziej oryginalne fryzury np irokez.
Albo jakieś ładne upięcie, to zależy co będzie bardziej pasowało do twojej buzi.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum