A i mój pies kiedyś słyszałam, że warczał :D zapalam światło a zamknięte oczy i spokojnie spał i warczał :D po prostu przez sen
pewno śniła mu się kiełbasa
Gadam przez sen i to dużo, składam ładne zdania z wulgaryzmów przez sen , nie wiem dlaczego, przecież na co dzień staram się nie przeklinać... za bardzo
Z tego co wiem, to przez sen potrafię się porządnie rozgadać. Jednak dzieje mi się zazwyczaj wtedy, gdy idę spać bardzo zmęczony. A, no i zgrzytam zębami w śnie
Wysłany: 2009-09-24, 19:18
Ja chyba raczej nie gadam przez sen...
Ale na obozie lezymy sobie pod namiotem a kumpel drze ryja przez sen szukaj deda :P
A pozniej drugi cos zaczal o babci gadac...
Moze z 10min sie z nich smialismy
Nie gadam.
Ale osoby, które znam i które słyszałam we śnie wypowiadały tylko niezrozumiałe bełkoty, czasem przypominające jakieś z polskich słów.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Już długo nie gadam przez sen. Natomiast mój kolega gada. Spał pijany w loży i mamrotał coś w stylu "koza gdzie kur... idziesz"
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Imię: Patrycja
Wysłany: 2009-09-25, 17:55
Ja przez sen gadam po niemiecku. Kiedyś spałam pod namiotem z koleżanką, ona pyta mi się czy już śpię a ja jej odpowiadam; ich bin, du bist... miała ze mnie polewkę do końca wakacji
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Któż to wpakował do zakładki niesamowite... cóż zdarza mi się czasami wydać z siebie podczas snu jakiś nieartykułowany bełkot.
_________________ Jeżeli twoja głowa jest dla ciebie przyczyną grzechu, obetnij ją sobie i wyrzuć, bowiem lepiej wejść bezgłowym do królestwa Niebieskiego niż z głową tkwić wśród ognia piekielnego.
Ja też gadam ,ale tak niezrozumiale xD
Mój młodszy brat też, ma dopiero 7 lat,ale on to mówi wyraźnie,normlanie właściwie ..
Ale gadanie to nic ...
Moi dwaj kumple lunatykują xD
Jedne,jak spał,to wyszedł i poszedł spać dalej,tyle,że w wannie,a drugi ... drugi wyszedł z domu i położył się spać w jakimś rowie
Na początku nie chciałam mu uwierzyć,ale ... chyba jest do tego zdolny , hehe ,
hah. mój brat dużo gada przez sen.
najczęściej wstaje, podchodzi i zaczyna "przepraszam, nie chciałem, naprawdę, przepraszam"
to jest najczęściej. naprawdę... co on może mieć na sumieniu...
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Moja siostra gada przez sen.Czasami to się strazsne wydaje w nocy. Bo to właściwie nie jest normalna mowa tylko... tylko... jakaś zmutowana. Ciekawe z czego to wynika. ;>>
_________________ `Przedstawione, co piękne, zakończone, co straszne.
...Nie wszystko, co piękne, jest nasze...`
Ja bardzo często gadam przez sen. Sądzę, że dzieje się tak, bo z powodu zbyt dużych emocji podczas snu odblokowywuje się gadanie :p
Kiedyś mama weszła mi do pokoju, a ja zaczęłam krzyczeć, żeby poszła sobie, bo Asia ma do mnie w nocy przyjść xD
_________________ Nie pragnę słów, wzrokiem do mnie mów. www.agyn.fbl.pl - komentarze bardzo mile widziane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum