ojoj ;d
kiedys to sie czesto gadalo przez sen;p
teraz bardzo rzadko, a szkoda :{
raz rodzina mi opowiadała, że gadałam przez sen jak się robi pizzę ; D
a jak byłam młodsza i spałam z mamą w łóżku to zaczęłam ją bić i to dosyć mocno.
zdarzało mi się głośno krzyczeć xd.
teraz tylko czasami wstaję w nocy śmiejąc się, płacząc lub fukając na kogoś ze złości...
xddd
edit:
najlepsze było takie zdarzenie..
śniło mi się , że ktoś dźgnął mnie ostrym narzędziem w udo ... strasznie cierpiałam... budzę się - i nadal czuję pulsujący ból w miejscu,gdzie zostałam uderzona xd.
_________________ Litania do Najśw. Głowy Jezusa Wielkie obietnice związane z powyższym nabożeństwem!
Gadam najbardziej bezsensownie przez pierwsze kilka minut po popołudniowej drzemce. Kiedyś np. po szkole poszłam na pizzę. W domu akurat na obiad było coś, czego zazwyczaj nie jem. Tak więc położyłam się i zasnęłam. Po jakimś czasie obudziła mnie mama. Podobno pytała się, co ma mi zrobić na obiad. I podobno powiedziałam, ze chcę pierogi, najlepiej z jagodami, a na pytanie ile, odrzekłam, że dużo. Po kilkudziesięciu minutach znalazłam się w kuchni i jakie było moje zdziwienie, gdy spostrzegłam na stole mnóstwo pierogów. A żeby mamie nie było przykro, zjadłam ich część.
Często po takim nagłym przebudzeniu, po prostu wyżalam się ;/ A co najgorsze nic nie pamiętam.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Często po takim nagłym przebudzeniu, po prostu wyżalam się ;/ A co najgorsze nic nie pamiętam.
to czasami może być ciekawie Nigdy nie gadałem i gadać nie zamierzam.
_________________ [...] samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi.
Moja mama mi kilka razy opowiadała że mówiłam przez sen. Byłam strasznie zdziwiona. Ale ostatnio jak spaliśmy razem z chłopakiem po imprezie to on coś gadał. Myślałam że walnę
_________________ Może wszystko polega na tym, aby żyć dla kogoś?
taki przypadek miałam tylko raz, w dzieciństwie - po zażyciu leku, na który okazałam się być silnie uczulona. wysoka gorączka i majaki, nieciekawe połączenie, wygadywałam jakieś bzdury. o kurach, które spały w domkach z pieniędzy - przynajmniej tak słyszałam z relacji domowników.
Imię: Norejczelzerejczel
Wysłany: 2010-03-20, 17:41
Często mówię przez sen.
W połączeniu z tym, że czasami tez lunatykuję, zdarzają się sytuacje, że wstaję z łóżka, z wielkimi oczami i powiększonymi źrenicami i chodzę po domu rozmawiając sama ze sobą.
Kiedyś ponoć zerwałam się z łóżka, pobiegłam do okna i wołałam koleżankę o drugiej w nocy. :D
_________________ "- a znasz takie uczucie gdy serce mocniej bije,
nie umiesz złapać oddechu, trzęsiesz się i nie wiesz co powiedzieć ?
- uczucie gdy widzisz osobę, a nie możesz z nią być.
- dokładnie."
Imię: Dorota
Wysłany: 2010-03-21, 19:19
Ostatnio śpię z chłopakiem, on oglądał jakiegoś filma, ja już spałam i z tkstem do niego "Uwolnij Mikołaja!"
Kiedyś do brata jak spał "Dawaj kluczyki od czołgu, Niemcy napadają", a on "Tam są", ja:"Gdzie?", a on wstał i dał klucze od mieszkania, następnego dnia tego nie pamiętał
Jak my boyfriend miał gorączkę i lulał, to z tekstem do mnie: Ja umiem latać, wystawił ręce(leżąc na łóżku) a mówił, że fruwa.A innym razem:Mamusiu, zrób mi racuchy, ile ciasto na racuchy mieszać... A następnego dnia zrobiliśmy te racuchy...
_________________ Tak łatwo jest ranić, a tak trudno wybaczać<3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum