Bardzo fajny numer,tylko trochę 'razi' w oczy to rozbieganie wyrazów o którym już ktoś wspomniał.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Aru
Wysłany: 2010-06-06, 23:48
Zgadzam się że justowanie nie najlepszym rozwiązaniem jest. I szkoda że nadal w formie dokumentu a nie gazetki. To może powiem, co mi się podoba a co nie.
Najpierw na nie, bo to najłatwiej - Logo jakieś takie mi nie pasujące, ale to subiektywna ocena jak każda którą tu przedstawię. Poza tym, przy portretach mi się ramka nie podoba. O formie to było wspominane i podbijam ponownie. I jakoś dziwnie mi się czyta tych kolorowych napisów... Jakoś mnie to razi. Co więcej, w obecnym numerze coś mi straha za dużo. Ale ogólnie to ujdzie.
Co do pozytywów, to fajnie, że są wydzielone tematy ciekawsze i wypowiedzi forumowiczów. I te newsy o działach i tłumaczenie - Coś w sam raz dla nowych użytkowników. ja bym, oprócz zapomnianej poezji dodała malutki kącik z twórczością forumową, tą bardziej plastyczną.
I niech to przestanie wyglądać jak dokument, bo mnie osobiście odechciewa się czytać. Przecież to nie jest trudne napisać to formą także gazetową a nie tylko treścią. Wiem, bo już sama w gazetce szkolnej robiłam.
Na forum jest niezwykle dużo użytkowników.Dwa wywiady w numerze pozwalają nam na bliższe zapoznanie się z większą ilością ciekawych postaci.
Numer wygląda zachęcająco.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Na forum jest niezwykle dużo użytkowników.Dwa wywiady w numerze pozwalają nam na bliższe zapoznanie się z większą ilością ciekawych postaci.
Nie zrozumiałeś mnie. Mi nie chodzi o to, że to źle że są dwa wywiady. Chodzi mi o to, że są dwa wywiady numeru a skoro numer jest jeden to i wywiad numeru powinien być jeden. Może być pierdylion wywiadów ale tylko jeden może być tym głównym.
_________________ "Nic nie robisz, nie masz nic i nie zmieniasz niczego" |Eldo|
"Trzeba to gówniane życie popchnąć dalej" |Jotuze|
Nie mogę się pogodzić z tym zaburzeniem wartości, że mamy wymiar władzy zamiast wymiaru sprawiedliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum