kurde, żałosne, ale swego czasu miałam konto na Sympatii, mój przyszły też tam stacjonował, a że byłam akurat w szpitalu, multum czasu i nudy, to nawijaliśmy na gadu 24 godziny na dobę przez dwa tygodnie.
potem spontaniczna decyzja o spotkaniu i romantyczny spacer po Katowicach
i jak widać, spacerujemy se przez życie po dziś dzień
_________________ - Chyba się w panu zakochała, bo przeklinała pana całymi tygodniami.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-07-26, 18:09
W pracy w Hiszpanii.
Wyjazd pod namiot na zakończenie roku szkolnego. Pamiętam jak ciągnięto mnie na niego wołami, miała być tam grupa osób których nie znałam, za nic nie chciałam się pakować w nowe towarzystwo. No ale spotkałam głupka, który wziął mnie na "spalone plecy". I tak jest do dziś od 2008
_________________ "Ukłoń się świrom
Żyj nie umieraj... "
Imię: Karolina
Wysłany: 2010-08-10, 20:17
Na imprezie go widziałam kilka razy, ale wtedy byłam ze swoim ex, i nawet nie zwracałam na niego uwagi. Pożniej zostałam sama a on po jakimś czasie wiedząc o tym wykorzystał sytuację. Wcale nie miałam w planach się zakochać:)
_________________ Nie kochaj kogoś kto Ciebie nie kocha, życie jest na to za krótkie!
Pierwszy raz spotkałem moją przyszłą żonę na forum.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum