Inne, bo w sumie znamy się od tyci tyci A dokładnie gdzie to było to nie pamiętam 14 lat minęło a ja nie pamiętam..
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
"Gdzie spotkaliście swoją miłość?"-jak dla mnie jest to zbyt wielkie i ważne słowo-więc odpowiem,że raczej jeszcze nie spotkałem.... .
Popieram.
Dla mnie miłość to uczucie na całe życie. Moje dotychczasowe "miłostki", to raczej zwykłe zauroczenia, które miały więcej wspólnego z hormonami, niż z dojrzałym uczuciem. Śmieszy mnie to, gdy ktoś w wieku 15 lat zarzeka się, że kocha daną osobę aż po grób i że to "miłość jego życia"... Żeby kochać, trzeba czegoś więcej niż porywów serca i zauroczenia.
Odpowidając na pytanie w temacie - jeszcze nie spotkałem mojej miłości i póki co jej nie szukam.
_________________ Ludzie powinni zostawać tam, gdzie się ich postawiło.
ja swojego chłopaka poznałam przez przyjaciółke xD poznała mnie ze swoim bratem ciotecznym no i tak jakos sie to wszystko rozwineło ale czy to jeste taka wielka miłość nie powiedziałabym zbyt wielu mnie już zraniło abym mogła sie tak szybko otwierać na nowe miłości ;] a podobno najlepszym lekarstwem na zranioną miłość jest nowa miłość
W kościele.
Na koncercie religijnym. Potem byliśmy przyjaciółmi, on rozstał się z dziewczyną, ja go pocieszałam. I jakoś tak wyszło, że zostaliśmy parą. ; p
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum