Imię: Ania
Wysłany: 2009-07-15, 16:31
Nie, nie radzę bo wtedy pewnie będą rosły dłuższe i ciemniejsze.
Ja mam akurat mało widoczne, blond i nie golę.
_________________ "Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości - szepnął jakby do siebie. - Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego"
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2009-09-09, 18:52
Jesli sa grube o geste, to lepiej rzeczywiście wydepiluj. Nie rób tego maszynką, tylko najlepiej specjalnym kremem. Ja miałam niby jasniutkie, ale uważałam, ze są zbyt długie i geste i tak zrobiłam. O wiele lepiej to teraz wyglada. Zarosnięte ręce są całkiem ładne... Ale u facetów.
<siedzi i gapi się na swoją rękę>
nie goliłam nigdy, co więcej nigdy nie przyszło mi to nawet do głowy.
Moje włoski nie są bardzo widoczne, są naturalne. Nie zdecyduję się na depilację, ponieważ te które odrosną będą sprawiały wrażenie ciemniejszych, mocniejszych i gęstszych.
jestem brunetką, ale włoski na rękach nie są takie znowu ciemne... bardziej przeszkadza mi to, że najkrótsze to one nie są. kiedyś myślałam o ogoleniu ich, ale boję się, że faktycznie, wyrosną ciemniejsze i grubsze i będą mi przeszkadzały jeszcze bardziej niz teraz.
w sumie się już do nich przyzwyczaiłam.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Rozumiem golenie kazdej części ciała ale akurat rąk to nie... po co?? przecież dziewczyny zwykle maja mało widoczne dośc jasne te włoski... i jest to tez ochrona skóry....
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Ja zawsze polewam rękę wodą utlenioną.Rozjaśnia włoski w szybki i łatwy sposób. To samo na nogach :) Drogo nie kosztuje a jaka praktyczna.
_________________ "Żyjemy tutaj tylko po to aby doświadczyć całego bezsensu istnienia"...
"Illuminati want my mind, soul and my body
Secret Society trying to keep their eye on me
But I'm a stay incogni' in places they can't find me
Make my moves strategically"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum