Jestem brunetką i co się z tym wiąże mam długie i ciemnie włosy na rękach . Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie zaczącich golić ? Czy to jest dobry pomysł ?
to dobry pomysł.
Nie znosze gęstych, czarnych zakudlonych rąk ;p
wcale nie odrastają tak szybko, ale fakt trzeba golić co kilka dni
jednak to kilka chwil, a potem przynajmniej fajnie wyglądasz, bez włosów.
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
Jestem brunetką i co się z tym wiąże mam długie i ciemnie włosy na rękach .
To każda brunetka ma owłosione ręce?
Są jakieś kremy chyba. Podobno po nich wolniej odrastają, bo wiadomo, że jak depilacja to co 3-4 dni, niestety.
[ Dodano: 2009-03-19, 21:47 ]
Albo plastry!
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Ja golę. Chociaż mam jasne włosy. Niecierpię włosów na rękach.
Robię to co dwa albo trzy dni. Jednak nie odrastają tak szybko.
Jeśli chcesz się ich pozbyć na dłużej, to depiltor, albo wosk.
z własnego doświadczenia wiem, że gęstsze nie odrastają, jeżeli nie będziesz ich zapuszczać przez jakiś czas, tylko golić co kilka dni. Będzie git.
Nie ma nic gorszego niż wielkie kudły na rękach, no może ewentualnie pod pachami...
_________________ Bazgram na czystej BIAŁEJ kartce, nie chce wprowadzać poprawek.
Potem beda rosły o wiele szybciej i beda ciemniejsze i mocniejsze.
Jak już wcześniej wspominałam, to bzdury, że odrastające włosy są ciemniejsze i szybciej rosną.
Ale golenie także odradzam, ponieważ stosunkowo po krótkim czasie będziesz musiała zabieg powtarzać. Radzę wybrać się na depilację albo sama możesz kupić plastry i w zaciszu własnego domu pozbyć się włosów z rąk. Starcza na jakieś trzy tygodnie. I zgadzam się co do kremów rozjaśniających.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
No raczej nie fakt, a mit. Czyta się mądre książki i gazety, to się wie.
A chodzi o usunięcie włosów z rąk- znam kilka dziewczyn, u których takie owłosienie nie wygląda najlepiej. Jakbyś chodził z jedną brwią. Niby nic, ale jak to wygląda, sam powiedz.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum