Cześć. Mam 17 lat (ostatnie miesiące), lubię czytać różne książki, robić zdjęcia (portrety), malować, słuchać muzyki, spacerować i chodzić do kina. A, i grać na pianinie i takie tam...
Tak więc witam
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
granatowa, Witaj. Jakie gatunki ksiązek lubisz szczególniej?>
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-09-17, 16:14
Ave!
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Jakie książki najbardziej? Sama nie wiem. Raz mam ochotę na coś baśniowego, magicznego a raz na coś mądrego, pouczającego Niemniej jednak moją ulubioną książką jest 'Dom dzienny dom nocny' Olgi Tokarczuk :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum