Questions about friends(tak to się nie nazywa,ale ja to tak nazywam),Best friends forever,ale zawsze mi wskazuje tych samych więc nie wiem czy na tym ma polegać fun
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
[URL=http://www.facebook.com/#!/LomzaNiepasteryzowana?v=app_6009294086&ref=ts]TA[/URL] gierka przypomina mi dość starą (podobną) gierkę w którą grałem dawno temu Dużo gier na FB ma wciągać, na mnie za bardzo nie działają. Ale czasami dziwię się znajomym, którzy co chwilę zerkają, sprawdzić, czy owoce na farmie nie wyrosły
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Ostatnio się zająłem people projects. Fajny pomysł na aplikację, która ma pomóc ludziom w szukaniu zespołu, który pomógłby zrealizować jakiś zamierzony plan.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum