Wysłany: 2010-06-01, 16:10 Gupawki, spowodowane przez hormony
Pamiętam jak kiedyś śmiałam, się, że mama wykręciła sobie nogę, i vnie wiedziałam dlaczego.
Albo nagle płaczę przed całą klasą. Mama, gdy byłam młodsza mówiła mi, ze to dlatego, że dojrzewam.
Czy to prawda?
_________________ Heejka, mam na imię Natka, a nick mam po mojej mamie.
Tak,w czasie okresu dojrzewania hormony szaleją i często śmiejesz się bez powodu,lub nagle płaczesz.To normalne.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Nie przejmuj sie ludźmi. bo sobie wyćwiczysz taka obawę i zawsze będziesz się bała ich reakcji na każde zachowanie. z czasem ci to przejdzie. a jeśli nie chcesz płakać to zpaytaj czy możesz skorzystać z toalety bo ci słabo. wyjdź, popłacz i po sprawie tu chodzi o rozładowanie napięcia. płacz w tym pomaga więc go w sobie nie duś.
_________________ ' Jeśli chcesz narysować ptaka, musisz stać się ptakiem.
Jeśli chcesz poznać siebie, musisz stać się sobą. '
Nie przejmuj sie ludźmi. bo sobie wyćwiczysz taka obawę i zawsze będziesz się bała ich reakcji na każde zachowanie. z czasem ci to przejdzie. a jeśli nie chcesz płakać to zpaytaj czy możesz skorzystać z toalety bo ci słabo. wyjdź, popłacz i po sprawie tu chodzi o rozładowanie napięcia. płacz w tym pomaga więc go w sobie nie duś.
Dziękuje, będę tak robiła.
Margola: Gupawka to jest takie coś, ze człowiek, nie chce się śmiać, a się śmieje, lub płacze
_________________ Heejka, mam na imię Natka, a nick mam po mojej mamie.
Wiek: 23 Dołączyła: 07 Maj 2010 Skąd: Den Haag / Rijswijk
Wysłany: 2010-06-02, 13:40
Niezla prowokacja ; ]
Oj zdarzały się :D I to było cholernie krępujące. Potrafię w trakcie sprawdzianu zacząć się śmiać i nie wiem jak przestać :D A o odczytaniu referatu nie wspomnę.
_________________ "Betonowe lasy mokną, wiatr wieje w okno. Siedzę w oknie i wdycham samotność.
Lubię noc, gdyby nie ona, nigdy nie widzielibyśmy gwiazd.
Tak to są zmiany nastrojów. Jeśli masz już miesiączkę to tym bardziej nie powinno Cię to dziwić że przed okresem jesteś smutna i przygnębiona lub rozdrażniona.
Potrafię w trakcie sprawdzianu zacząć się śmiać i nie wiem jak przestać
Ja tak samo, ostatnio się śmiałam na historii z berła, bo było wycięte ale nie do końca, hahah ktoś chciał je wyciąć ale mu nie wyszło.
Później musiałam wyjść z klasy a na następną lekcje byłam pytana i wtedy był już płacz.
Często się śmieje z byle czego.
Ale nie płaczę w ogóle, może tylko czasami gdy się zdenerwuje tak jak wczoraj nie mogłam narysować Jezusa.
potrafię się śmiać nie wiedzieć dlaczego nauczycielom w czasie lekcji to bardzo przeszkadza ale moim rówieśnikom nie z resztą jak powiedział mój kumpel
"wszyscy w klasie poje*** a na dodatek różowa gąbka w klasie"
_________________ "niech to trwa nigdy się nie kończy..."
U mnie było tak, że zamiast tego co wy piszecie. Miałem tak że potrafiłem zwyzywać wszystkich i po prostu wyjść.
Miałem to samo:) często wyrzucają mnie z klasy;/ i sam często wychodzę;/ gdy jest jakiś ciekawy temat to nie oszczędzam w słowach. sypię wtedy wszystko co mi na myśl przyjdzie. a najlepiej wychodzą mi krytykowania:) albo jak gramy z chłopakami w karty to potrafię, nie wiedząc czemu, rzucić swoimi kartami i wyjść z klasy. i nie potrafię na tym panować. co do śmiechu nie mam jakichkolwiek "ataków" bez powodu. śmiejemy się często z kumplami, bo ładne jaja nieraz są, ale bez przesady...
_________________ Nie mówię o brylantach, choć dałbym jej koronę...
Czasem mam tak, że byle pierdoła mnie wkurzy. Potem jestem nabuzowany przez cały dzień a na ostatniej lekcji nie wytrzymuje i wychodzę pod pretekstem "zaraz zwymiotuje" i zalewam się łzami.
_________________ What you want? What you need? What you'd come here for? Foster The People - Houdini
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum