Tak więc jestem tu od dziś i jak na cywilizowanego człowieka przystało postanowiłam się przywitać i przedstawić.
Jestem zwyczajną dziewczyną, niech zostanie, że jestem ee. Dano mi przeżyć juz 15 lat w małej miejscowości. Uzależniłam się od słuchania muzyki, ostatnio hip-hopu. Niektórzy mówią że uparta, potrafie wkurzyć a jak trzeba to i zdzielić Ale bez obaw. A i nie jestem jedną z tych słitaśnych laleczek.
Lubię różnego rodzaju wygłupy, spacery, pogaduchy, właśnie strasznie dużo mówie. Od niedawna zaczeło mnie interesować czytanie książek.
Mam nadzieję, że poznam tu jakis fajnych ludzi i że będę się tu super bawic. ;d
Ostatnio zmieniony przez ee . 2009-01-31, 17:28, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum