HejkA !
Mam na imię JustyNa i mam 12 latek ;-]] moje zainteresowania to , , zmierzCh ,, zmierzCh . i , ' muSic !
Jestem szalona , pomocna i czasem zarOzumiała ) LubiĘ ludzi szczerzych, miłych i zabawnyCh )
MiŁo mi poznać wszystkich i p0zdro ;*
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-12-14, 19:28
_justynko19, uważaj jak trzymasz rękę bo czasem łokciem wciskasz shift, i głupio to wygląda.
Witaj
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Jakub
Wysłany: 2009-12-14, 19:30
Zauważyłem że wiele osób mili pojęcie 'zwariowana' i 'głupia'.
No cóż...
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Imię: Kuba
Wysłany: 2009-12-14, 19:49
_justynka19 napisał/a:
Lady gagi to jasne że nie , ale różnie. Słucham tego co mi się podoba, co usłyszę i od razu wpada mi w ucho
A podasz przykładowych wykonawców ?
Bo wiesz, pop to jest zbyt ogólnie.
Może to być kał jak jakaś Britney Spears lub coś jak Stevie Wonder, Seal czy Michael Jackson.
Różnica kolosalna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum