Wysłany: 2009-01-11, 19:48 Hej :* chyba czas zeby sie przedstawic :))
Siema wszystkim :*
Więc mam na imie Ewa ale wszyscy mówią na mnie Ewuśka
mam 15 lat (dla jednych malo dla innych nawet sporo) Mam nadzieję ze mnie dobrze przyjmiecie tutaj ^^ moje zainteresowania hym... lubie robic zdjęcia , czytac fajne ksiazki a przede wszystkim uwielbiam filmy... ciągle oglądam coraz to nowe :D Zmierzch stał sie moją pasją gdy bylam w kinie z przyjaciółką bylam pod wielkim wrazeniem :) i tak sie zaczeło... teraz mam obsesje
Ostatnio zmieniony przez Ewus_152 2009-01-13, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
Chyba? Oj nie wiem jak można 'wsiąść' słownik ortograficzny, może wsiąść na słownik.
Ehh,
(Przypuszczam że chodziło o wziąść)
Ewus_152 napisał/a:
a przede wszystkim uwielbiam filmy...
Witam siostrę, ja również uwielbiam filmy... Niekoniecznie nowe, stare są świetne, ale nowości kinowe też mnie nie ominą.
Ewus_152 napisał/a:
Zmierzch stał sie moją pasją
Zauroczenie ostatnio oglądanego filmu, mam nadzieje że masz racje, bo ja tez się na ten film wybieram
A poza tym WitamEwus_152,
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum