Hmm... jestem zwykłą dziewczyną, która ma i swoje problemy i ciekawia ją problemy innych... lubie czytac i wypowiadac sie na rozne tematy... Co tu więcej... No cóż cała ja :P
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Zainteresowania? Psychologia- to mnie kreci. Zachowania ludzi w roznych sytuacjach. Problemy, przezycia. (moze dlatego ze sama bardzo duzo przezylam...) przemyslenia... uwielbiam pisac wiersze. zaczelam pisac wlasna ksiazke (mam nadzieje ze uda mi sie ja kiedykolwiek dokonczyc). Wiecej? Mam 18 lat, imie Monika. Co jeszcze was ciekawi?
Imię: Lena
Wysłany: 2008-11-01, 18:45
miczka, no więc motywem przewodnim w moich obu książkach byli ludzie utalentowani, którzy ciężką pracą dążyli do swojego celu. Przeplatały się tam też wątki miłosne i tragiczne...
Psychologia- to mnie kreci. Zachowania ludzi w roznych sytuacjach. Problemy, przezycia. (moze dlatego ze sama bardzo duzo przezylam...) przemyslenia...
O to już wszystko jasne bardzo miło....
miczka napisał/a:
Mam 18 lat, imie Monika. Co jeszcze was ciekawi?
Moja rówieśniczka.. fajnie
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum