Hej witam wszystkich Mam na imię Paulina ... mieszkam niedaleko Lublina ... i w listopadzie skończę 14 lat
Ubóstwiam muzykę szczególnie wesołą i żywiołową ... oczywiście lubię też i tą smutną :(
Moim hobby jest jazda na desce i oczywiście sport ... kocham koszykówkę i piłkę nożną ... tak wiem myślicie że jestem dziewczyną to nie lubię ? Mylicie się
Bardzo cenię sobie ludzi szczerych, przyjacielskich i zabawnych ... i powiem wam szczerze ... nie mogę wytrzymać gdy ktoś płacze ... jest załamany ... muszę podejść i rozśmieszyć ... pocieszyć :) Niektórzy mówią że jestem jak na swój wiek dorosła ... lecz ja czuję się jak dziecko bo we wnętrzu każdego ... nieważne czy młodego czy starego ... to dziecko jest
Pamiętajcie... wesołości i szczerości nigdy wiele bo czasem lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstewka ... !
_________________ Nie musisz być wesoła by innych rozśmieszać ... masz załamkę ? Wykrzesaj pozostałość wesołości ... ja zawsze tak robię ... zawsze się staram ... bo jestem szczerze oddana ... ~Paulix
Masz rację w tym co robisz gdyż ze swojej strony też praktykuje taki sposób bo jak to mi kiedyś koleżanka powiedziała że chwilą prawdziwego śmiechu jest lepsza od rocznej kuracji pozdrawiam i witam na forum nowego użytkownika
szczerości nigdy wiele bo czasem lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstewka
no, skoro tak...
Paulix napisał/a:
tak wiem myślicie że jestem dziewczyną to nie lubię ? Mylicie się
myślę, że to dobry sposób by zaimponować chłopakom, dziewczyna która gra w nogę wydaje im się być bardziej dostępna.
rozczaruję cię. jeśli liczysz że w ten sposób poderwiesz jakiegoś gościa, to się mylisz. minie kilka lat, a oni przywykną i zaczną traktować cię jak kumpla. ty zaś w kręgu znajomych i na boisku zostaniesz tylko facetem w spódnicy. nigdy nie zobaczą w tobie dziewczyny.
z zazdrością będziesz słuchać, jak rozmawiają o dziewczynach, ale twoje imie w takowych nie padnie.
a teraz witaj.
_________________ - Chyba się w panu zakochała, bo przeklinała pana całymi tygodniami.
szczerości nigdy wiele bo czasem lepsza gorzka prawda niż słodkie kłamstewka
no, skoro tak...
Paulix napisał/a:
tak wiem myślicie że jestem dziewczyną to nie lubię ? Mylicie się
myślę, że to dobry sposób by zaimponować chłopakom, dziewczyna która gra w nogę wydaje im się być bardziej dostępna.
rozczaruję cię. jeśli liczysz że w ten sposób poderwiesz jakiegoś gościa, to się mylisz. minie kilka lat, a oni przywykną i zaczną traktować cię jak kumpla. ty zaś w kręgu znajomych i na boisku zostaniesz tylko facetem w spódnicy. nigdy nie zobaczą w tobie dziewczyny.
z zazdrością będziesz słuchać, jak rozmawiają o dziewczynach, ale twoje imie w takowych nie padnie.
a teraz witaj.
Nie mam nadziei że kogoś poderwie bo nawet o tym nie myślałam po prostu lubię ten sport i gram :) ... Przecież wiele dziewczyn może też lubiec grac w nogę ... o tak ... dla siebie i przyjemności :)
_________________ Nie musisz być wesoła by innych rozśmieszać ... masz załamkę ? Wykrzesaj pozostałość wesołości ... ja zawsze tak robię ... zawsze się staram ... bo jestem szczerze oddana ... ~Paulix
już Cie bardzo lubie bo masz super podejście do świata:D
a jakiej muzyki sluchasz?jakieś ulubione zespoły?
Ulubione zespoły ? Zazwyczaj szukam po necie ... znajdę fajny kawałek i już jestem ubóstwiona ;0 Czyli ulubionych nie mam ... lubię spokojne kawałki ale też i te wesołe żywiołowe ...
... wolę muzykę która oddaje swoje uczucia ... emocje
Ostatnio zmieniony przez Paulix 2010-07-29, 12:23, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2010-07-29, 13:26 ]
A ja mam jedno pytanie jeżeli mogę jak na pierwszy rzut oka widzi ci się nasze forum
Na pierwszy rzut oka to może wszystko się wydawać inaczej
Wydaje mi się że to forum jest bardzo ciekawe ... można poznać tu sporo ludzi, pomóc im rozwiązać problemy ... lub napisać o swoich a oni zapewne pomogą ... wydaje mi się też te forum jest pełne miłych i szczerych ludzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum