Cześć.
Jestem tu nowa więc powiem kilka słów o sobie.
Mam na imię Agata, mam 14 lat.Chodzę obecnie do drugiej klasy gimnazjum.Interesuję się sportem.Lubię wszystkie sporty, ale najbardziej tenis ziemny i siatkówkę.
Macie jakieś pytania do mnie? Piszcie, śmiało. :)
Kocham tenis i niektórzy znajomi mówią na mnie tenisistka, choć ja gram tylko rekreacyjnie. Użyłam tego nicku, bo taki mi przyszedł do głowy. :)
Muzyka... hmm... lubię polski pop i rap.
Filmy... w telewizji to oglądam tylko seriale 'M jak miłość', 'Barwy szczęścia' itp.
A co do książek to przymusowo lektury i czasami coś wypożyczę z biblioteki, zazwyczaj jakieś przygodowe, ale to takie cienkie, bo nie lubię dużo czytać ;d
[ Dodano: 2010-08-21, 19:39 ]
Mam ulubionego wykonawcę, chociaż pewnie wiele komentarzy by poleciało na jego temat, bo jest nim Piotr Kupicha. Podoba mi się jego głos, taki jest mój gust. Piosenka ulubiona to "Pokaż na co cię stać' , ona zawsze dodaje mi skrzydeł. :)
Imię: Artur
Wysłany: 2010-08-21, 19:33
Witaj Agato!
chodzisz do szkoły w wakacje, okk
_________________ Znak Orła, potęgi symbol prowadzi nas!
Mieczem i Tarczą weźmiemy to co było nasze od lat!
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać!
Nasza Wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak!
~ Honor - Znak Orła ~
Trudno mi na to odpowiedzieć, bo książki to jak już wcześniej wspominałam przeważnie lektury, ewentualnie jakieś przygodówki z biblioteki, ale to nawet tytułów nie pamiętam Nie mam ulubionej książki.
A co do zwierząt to nie fascynują mnie one jakoś szczególnie, ale mam psa i bardzo go lubię Poza tym lubię żyrafy i sarny.
Imię: Karolina
Wysłany: 2010-08-21, 20:35
To Cię jeszcze podręczę jak jesteś online
Ulubiony serial?
Co robisz w wolnym czasie? [oprócz grania w tenisa]
Jakie masz podejście do nauki?
Jakie masz plany na przyszłość?
Spoko, możesz pytać
Ulubiony serial to chyba "M jak miłość".
W wolnym czasie lubię grać w Simsy, jeździć na rolkach, jeździć na rowerze, spotykać się ze znajomymi na boisku.
Jeżeli chodzi o naukę to sporo się uczę, chociaż czasami mam serdecznie dosyć, najbardziej nienawidzę histori. Tak ogólnie nie lubię się uczyć, no ale muszę.
Moje plany na przyszłość dosyć często się zmieniają. Chciałabym zostać nauczycielką wychowania fizycznego , strażakiem , detektywem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum