Na imię mi Natalia, za niecały miesiąc stuknie mi 18-nastka, pochodzę z małej wsi nad bałtykiem. Interesuję się głównie literaturą i malarstwem, chociaż staram się robić wiele różnych rzeczy. Kocham czytać książki, chwilowo zaczytuję się w książkach o wampirach (ostatnio czytałam "Gothique", świetne). Maluję kilka lat. Wcześniej manga, teraz głównie krajobrazy na płótnie, czasem również szkicuję węglem, ale mimo wszystko wolę farby i płótno. Forum znalazłam przez przypadek, szukając ciekawych propozycji książek.
Miło mi poznać wszystkich forumowiczów :)
Muzyki słucham, głównie rock (lata 50-70 głównie, ale nowocześniejszy też), metal, punk, itp. Filmy to przeważnie horrory, nie znoszę ckliwych romansideł, acz dobrym thrillerem czy filmem akcji nie pogardzę. Namiętnie też oglądam filmy fantasy i seriale o wampirach (chwilowo głównie true blood)
A maluję krajobrazy, martwą naturę, zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum