Jestem Agata:) Interesuję się muzyką, piłką nożna , fotografią i wieloma innymi rzeczami. Jak chyba można zauważyc jestem fanka The Beatles :D niektórych to może śmieszyć ale naprawdę bardzo lubie ich muzykę. Nie wiem co by tu jeszcze o sobie napisac...
_________________ "Chciałbym prosić państwa o udział w ostatniej piosence. Widzowie w tańszym sektorze proszę klaskać rytmicznie, a pozostali niech grzechoczą biżuterią."
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
pod wieloma innymi rzeczami kryje się wszystko co mnie zainteresuje ale po paru tygodniach mi mija:)
mam 15 lat
jestem z Wielkopolski
Prince czy Jackson? Jackson
Springsteen czy Presley? Springsteen
Vincent Vega czy Jules Winnfield? Vincent Vega
Konserwatyzm czy Liberalizm? Nie mam zdania
ulubiony polski klub Lech Poznań, zagraniczny Manchester United
_________________ "Chciałbym prosić państwa o udział w ostatniej piosence. Widzowie w tańszym sektorze proszę klaskać rytmicznie, a pozostali niech grzechoczą biżuterią."
Lubie wszystkich z Manchesteru :P
A kibicowałam Niemcom głównie dlatego że grają tam Polacy:)
A w finale Hiszpanii w sumie sama nie wiem dlaczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum