.hej , mam na imię karusia. jestem dzieckiem chorym na głupotę i ból. ciąglę płaczę i się tnę.mam chomika i psa.jestem jedynaczką,rozpieszczonym bachorem,który nigdy nie wie czego chce.mieszkam pod poznaniem .
pytanie ?
_________________ .Życie jest snem ,
a budzimy się gdy umieramy.
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie gadaj głupot, każdy ma i zalety i wady. Coś mi się wydaje, że albo nie zauważasz swoich zalet, albo nie chcesz ich zauważać. Więc jak? Co takiego jest w Tobie dobrego?
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Masz ! Chociażby, to że jesteś szczera i odważna :) Przyznałaś się do swoich wad, a mało kto ma taką odwagę :) tylko trochę kompleksów chyba wdarło Ci się do glowy ;p i nie wiem czy to kompleksy, czy skromność. . Bo niektórzy są skromni, nie chwilą się swoimi zaletami, aby potem nie usłyszeć, 'że sobie dodają', 'że się przeceniają' itd. .
Ale my Ci nic takiego nie powiemy , dlatego śmiało, możesz mówić o swoich zaletach:))
_________________ `i tak dalej idziesz w przyszłość,
jesteś dalej, blisko, czy już bliżej niż blisko?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum