Mam na imię Matylda.Mieszkam niedaleko Elbląga a we wrześniu skończę 15 lat. Bardzo lubię słuchać muzyki (wszystkiego oprócz polskiego rap`u i hip-hop`u). Sama troszkę zajmuję się muzyką jednak bardzo kameralnie i w domowym zaciszu.Trochę gram na gitarze, śpiewam ( dla swoich potrzeb), kiedyś tańczyłam. Lubie czytać książki i oglądać komedie, choć nie wszystkie. Cenie ludzi szczerych i przyjacielskim. Nie jestem outsiderką, raczej indywidualistką. To wszystko co mogę powiedzieć na razie. Mam nadzieje że poznam tu ludzi z którymi będę mogła porozmawiać a być może i sie za kumplować.
_________________ " This is my funny little world "
Książki : młodzieżowe, przeczytałam nawet dwa pierwsze tomy serii zmierzch ale mnie nie wciągnęło. Ostatnio coś trochę poważniejszego ( Follett - Trzeci bliźniak). A co do komedii do nie mam zbyt wysokich wymagań, po prostu lubię się pośmiać .
_________________ " This is my funny little world "
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum