Hej, mam na imię Patrycja, mam 17 lat i pochodzę z woj. wielkopolskiego ;>
Interesuję się medycyną sądową, bardzo lubię czytać książki. Oprócz tego kocham muzykę, ubóstwiam wręcz takie zespoły jak Skillet, Green Day, ale również uwielbiam piosenki Marii Peszek, Łez, a także dobre piosenki z lat 70 i 80 :)
_________________ `I'll wrap you in my arms and I won't let go`
Skillet
Czytam książki bardzo różne ;D horrory, kryminały, psychologiczne, ale także jakieś komedie lub książki z duużą ilością miłości ;D
obecnie jestem na etapie czytania bardzo ciągnącej się lektury - Zbrodnia i Kara... ale oprócz tego codziennie wieczorem sięgam po "Zapisane w kościach" - książka godna polecenia :)
Skillet
Tak, bardzo chciałabym dostać się na medycynę, chodzę na bio-chema i ciężko pracuję aby spełniń to moje wieelkie marzenie! A potem specjalizacja - medycyna sądowa.
Skillet
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-20, 15:03
patrysza napisał/a:
Marii Peszek
patrysza napisał/a:
Zbrodnia i Kara
swietna lektura!
hej.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Imię: Marcin
Wysłany: 2010-01-20, 15:04
Dla kogoś ambitnego, lubiącego się uczyć bardzo dobry kierunek. Jednak jeżeli jesteś leniem zastanów się nad tym dobrze. Chyba, że jesteś leniem ale lubisz pieniądze i potrafisz się zmusić do nauki
_________________ Zawsze obiektywne spojrzenie na życie...
patrysza napisał/a:
Zbrodnia i Kara
swietna lektura!
No to może w końcu przekonam się do tej książki, choć jak narazie idzie mi to z wielkim oporem ;D
Flamaster, uczyć się lubię, ale nie, że spędzam całe dnie nad książkami ;D dobra organizacja to podstawa :) znajduję czas na wszystkie przyjemności, imprezy, wypady ze znajomymi i inne, ale muszą powiedzieć, że nauka nie sprawia mi żadnego problemu, z przedmiotów, które po prostu kocham - biologia, chemia, a także języki obce - uczę się bez problemu, a z takimi co sobie nie radzę to tylko tak, żeby jakieś trójki były, np. z historią :D
Skillet
jestem na etapie czytania bardzo ciągnącej się lektury - Zbrodnia i Kara
To to jest jeszcze lektura? Podobno mieli ja wycofac z programu reklam bo rodzice sie buntowali.
Bardzo ciekawa ksiazka. Chociaz czesc 1 ciagnie sie w nieskonczonosc.
Witam :)
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum