ostatnio jakos naszla mnie ochota na zarejestrowanie sie na tego typu forum, szukalam dosyc dlugo takiego, ktore odpowiada mi wygladem i trafilam w koncu tu. : )
Jakos nie rajcuje mnie opowiadanie calej historii swojego zycia, bo wiem, ze to i tak malo kogo obochodzi, a szczerze mowiac latwiej mi odpowiadac na pytania, niz pisac cale monologi o mojej ulubionej muzyce, kolorze, rasie psów czy wszysciutenkich zainteresowaniach.
Mam jeszcze 15 lat, a co do innych kwestii, pranelabym wyzej juz wymienionych pytan, o ile kogokolwiek to interesuje. : D
@Ad. To akurat bylo przykladowo, nie mam psa, nie interesuje sie nimi, nie znam sie na rasach i nie mam ulubionej, przykro mi.
Co do muzyki, to strasznie roznej slucham. Nie trawie tylko smetnych popowych pioseneczek i metalowego darcia mordy, czy co to tam jest. W zasadzie jedynym zespolem, ktorego podobaja mi sie wszystkie piosenki, co do jednej jest The Kooks. I to jeden wyrozniajacy sie wykonawca, jesli chodzi o moje upodobania. U innych podoba mi sie jedynie z pare piosenek od kazdego.
Zainteresowania mam glownie artystyczne, typu fotografia czy rysunek. Zdjec nie robie zawodowo, ale sie rozwijam. W zasadzie to rysunki sprowadzaja sie glownie do efektow nudy, rzadko siadam przy biurku, klade przed soba kartke, olowek, gumke i wszystko co mi tam potrzebne i rysuje. Zazwyczaj jest to pod wplywem chwili, bez wczesniejszego nastawienia 'o, dzisiaj sobie usiade i pobazgrze'. Jednak w porownaniu z niektorymi anty-talentalentami [nie uwlaczajac nikomu] muszę przyznac, ze calkiem niezle mi idzie. : ) Ostatnio zabralam sie tez za komputerowa grafike.
I czytac jeszcze nawet lubie.
Teraz to Plotkare czytam, ale tak to najbardziej podobaly mi sie ksiazki nt. narkotykow, cpunow, etc. Pare juz ich przeczytalam i musze przyznac, ze to na te chwile moja ulubiona tematyka. Ogólnie to lubie ksiazki o problemach ludzi, typu anoreksja i inne zaburzenia psychiczne, czy tez wlasnie w/w narkotyki.
Najbardziej zapadla mi w pamiec ksiazka 'Milion malych kawalkow', cudowna jest imo. Ostatnio przeczytalam tez 'Ja z nadwaga', tez bardzo mi sie podobala. Poza tym to 'Ćpun' Melvin Burgess, klasyka 'My, dzieci z dworca ZOO' i wszystkie czesci Plotkary.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum