Na wstępie napiszę, żebyście się nie przestraszyli, bo nie jestem jak większość typowych nastolatków, czyli: emo, pokemon, barbie, skate itp. Liczę, że nie znajdę tutaj tylko takich
Stwierdziłam, że wypada się przedstawić. Nazywam się Klaudia. Piszę dość sztywniacko i poważnie z przyzwyczajenia, może z czasem przejdzie Interesuje się tym co normalne nastolatki: chłopacy, uroda, wampiry, Zmierzch, a poza tym na pierwszym miejscu psy, później fotografia i grafika komputerowa. Lubię też od czasu do czasu rysować. Psy kocham już jakoś 1,5 roku. Mam pieska rasy westie, uczę go różnych sztuczek i ćwiczymy na torze przeszkód. Marzę o drugim piesku i może moje marzenie się spełni. I tak, tak, zgadza się, kocham zmierzch, ale wolę inne książki o wampirach np. drugie życie Bree Tanner, a aktualnie czytam książkę ever.
Jeśli macie problemy ze swoimi psami, szukać psa dla siebie, albo chcecie rad dotyczących szkolenia, zapraszam do pisania PW to podam nr gg
Nom to na tyle o mnie. Jakieś pytania?
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Frozy, błagam sama miałam obsesję na punkcie zmierzchu.
Poza tym całkiem typowa z Ciebie dziewczyna (nie z Ciebie Frozy). Z tym, że chciałam napomknąć, że wampiry niestety nie są już na samym topie. Teraz wchodzą wilkołaki. Hmm zastanawiam się czy gdyby Stephenie Meyer napisała teraz zmierzch to czy by Bella wybrała Jacoba. I by były małe szczeniaczki. A ich córka miałaby na imię Renebilly?
Witaj na forum.
Imię: Adam
Wysłany: 2010-07-22, 23:12
Skate mówi Siema. Ja mam kota na razie nauczyłem go wskakiwania na parapet.
_________________ Nie pozwól żeby ktoś za ciebie rzucał kości
Rządził twoim życiem i sterował ciągle tobą
Rządził twoim życiem jesteś wolna osoba I choć świat jest zepsuty a ludzie ze sobą walczą
Ty broń miłości z mocno uniesiona tarcza
Kotek, naznaczona stoi w kolejce
Frozy, najkrótszego? A co, źle tu?
Aerien, pominęłam, że lubię Jaka? xD Nie ważne...
Sheilven, to, że wszystkie koleżanki mają już mnie dosyć, nie umiem pisać jak normalny nastolatek (przyzwyczajenie... często piszę do hodowli psów) i ogólnie wydaje mi się, że jestem dość dziwna... Może tylko mi się wydaje?
PS: A żeby dodatkowo odstraszyć, lubię różowy, tzn. nie że wszystko jest takie pink, śliczne różowe bluzeczki w motylki itp. ale na przymus mam różowy pokój
Nie wiedziałam, że normalne nastolatki się tym interesują...to albo nie jestem normalna, albo nie jestem nastolatką...
Witam.
_________________ któregoś dnia może mnie nie być po prostu załóż
przypomnisz mnie sobie
ale nie czuj żalu,
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!
Darcia, koty jakoś mniej. Kiedyś mnie bardziej kręciły, ale całego białego kotka z chęcią bym przygarnęła. Ślicznie by się komponował z Jazzem
Pimple, statystyczna nastolatka
_________________ Nauczyłam się polegać tylko na sobie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum