Jestem tu nowa. Mam 16 lat, chciałabym znaleźć swoich rówieśników z którymi mogłabym pogadać tu anonimowo Mam na imię Gosia. Lubię jeździć na rolkach i czytać książki, ale nie lektury tylko bardziej o tematyce życiowej . Mam jeszcze kilka zainteresowań ale jakiegoś szczególnego hobby nie mam
Pozdrawiam wszystkich
_________________ "Marzyć, oznacza pragnąć gwiazdki z nieba. Działać - to wiedzieć której..."
Wg mnie nie są . Nie mówią o współczesnych problemach . Może niektóre są ciekawe ale mnie nie za bardzo lektury interesują zwłaszcza te które każą czytać w szkole .
_________________ "Marzyć, oznacza pragnąć gwiazdki z nieba. Działać - to wiedzieć której..."
Nie czytałam akurat . Mowię ze nie wszystkie są nudne ale mnie tematy te 'lekturowe' nie interesują .Lubię poczytać o problemach współczesnych .
Bluźnisz i wykazujesz się dość dużą nie wiedzą.
Ale no witaj.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum