Nie wiem czy ma sens opisywanie mojej nudnej osoby, ale co tam! Moje pseudo już znacie, jestem na pozór dość cichą nastolatką,ale mam zamiar często wypowiadać się na forum. Interesuję się sportem, zjawiskami paranormalnymi,często słucham muzyki,uwielbiam śpiewać. Przeglądając dyskusje widzę że dużo się tu dzieje i jest wiele ciekawych tematów.
Pozdrawiam wszystkich
Mam na imię Krysia. Co do muzyki to słucham wszystkiego po trochu, czyli jak ktoś powiedział niczego, ale ogólnie lubie polski rock z lat 80 typu Lady Pank, Perfect,itd.
_________________ "Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." (Mistrz i Małgorzata)
Zagadki świata np.Atlantyda, Trójkąt Bermudzki,itd.
_________________ "Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu." (Mistrz i Małgorzata)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum