jestem tu nowy .... czego tu szukam? hm dobre pytanie , myślę że przede wszystkim zrozumienia którego bardzo mi brakuje, jest wiele spraw o których nie mam z kim pogadać.
Jaki jestem?
na ogół luzak , taka klasowa "elitka" i choć na zewnątrz jestem twardy to jednak mam uczucia ... znam ból i cięszko mi pogodzić się z tym że nie wszystko w zyciu jest łatwe....
heh , to na tyle :)
siemka:)
w moich oczach.
nie podoba mi sie zbyt wysokie mniemanie o sobie.
Nie uznaje czego takiego jak elita.
to nie jest moje mniemanie o sobie.... ;/ powiem tak , mi jest obojętne to czy jestem elitką czy co innego
to inni tworzą te podziały , podziały dla tych którzy się wyróżniają , ale nikt nie pyta o to czy chca się wyróżniać! ;/
jestem sobą a co do tej "elitki" to.... heh sam się w tym gubie
hm latek mam 17, no jeszcze nie do końca , ale już prawie , prawie ... :D
hm.... piłka nożna -zdecydowanie , muzyka , cross , imprezy w miłym toważystwie :P ... gry komputerowe < fm > ;P długie spacery po parku ...mmm , fotografia - lubie cpykać zdjęcia :D grafika komputerow ... oj ogólnie to wiele tego :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum