Witam wszystkich Na imię mi Tomek. 17 lat - tak to mój wiek Mieszkam w woj. lubelskim w okolicach Lublina. Strasznie się nudze ostatnio, dlatego postanowiłem założyć sobie konto na forum młodzieżowym, a że podobno to jest najlepsze, no to jestem! ;D Mam nadzieje, że będzie nam się wszystkim miło pisało Pozdrawiam! ;]
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-23, 19:12
czeeee
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
e tam zła, poprostu - o gustach się nie dyskutuje co kto lubi.
Dorota mówisz, że mnie lubisz przez piłkę ręczną to jakieś wewnętrzne uczucie do piłki ręcznej musi być
Czyli Etiuda Rewolucyjna odpada : {. Zła Moc w Tobie, oj zła...
Przeca napisał, że NIE lubi jedynie ostrej P
Kurde, ale jak spojrzałam na nick to myślałam, że jesteś hot 13 latką.. ;x
Cześć.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Dorota mówisz, że mnie lubisz przez piłkę ręczną to jakieś wewnętrzne uczucie do piłki ręcznej musi być
Możliwe. Chciałam Ci poprawić nastrój Ale czytając to, co piszesz, myślę, że nie nic nie stoi na drodze, abym Cię polubiła. Jak na razie masz u mnie same plusy
_________________ Co jutro, to jutro... Jest mi teraz obojętne.
No, bo ja wiem gdzieś tam w środku, że wszystko będzie dobrze! :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum