http://www.e-mlodzi.com/pierwszy-sex-vt12751.htm
Info dla kolegi diego
Punkt dla Ciebie TQIT !
Witaj na forum Ramizowa, oraz pamiętaj o korzystaniu z wyszukiwarki.
Amen.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio, contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, Princeps militiae caelestis, Satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute, in infernum detrude.
Yhh przyznam szczeze ze nie przepadam za ksiazkami;D aha i prozbe mam przez ten post pierwszy raz nie traktujcie mnie jak Dz**** poniewaz ten pojst był napisany tylko dla tego zeby sie upewnic ze podjełam słuszna decyzja ;D jesli chce cie wiedziec jaka to była słuszna decyzja to napiszcie;D
Poznałam 16 lateniego napalonego kolesia z mojej szkoły no i cała jego klasa na mnie leci bo wkoncu sportowcy bardzo mi sie onpodobał i wogule pisalismy o sex i powiedział mi ze ma laske i chciał mnie bzyknac bez zobowiazan i o mały włos sie zgodziłam ;( bardzo prosze nie myslcie o mnie jak o szma***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum