MaliaDhey, psychopathicwizard,
Ostrzeżenie słowne za OT.
Przypominam,że jest to flame KinfieInAwife ,a nie popisy gimnazjalistek w stylu,która ma bardziej 'oświecony' gust muzyczny.Dyskusję możecie przenieść na PW bądź do odpowiedniego tematu.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Połączenie słów oczywiscie totalny z dupy random, typowa zagrywka internetowych co chcą otumanić przeciwnika a wychodzi chłodna szydera.Ale sam akt samowyruchania sie dupe, to juz w twoim wykonaniu taka rutyna ze nawet mi sie to przejadlo.
_________________ Every Reason Is A Right To Hate.
Osoba prawdopodobnie inteligentna i całkiem bystra robiąca wszystko by ukazać siebie z gorszej strony maskując dokładnie swoje wartości płytkimi zwrotami, wulgaryzmami. Pewnie objawy chorób wywołanych przez wirusa zwanego Internetem...
Osoba prawdopodobnie inteligentna i całkiem bystra robiąca wszystko by ukazać siebie z gorszej strony maskując dokładnie swoje wartości płytkimi zwrotami, wulgaryzmami. Pewnie objawy chorób wywołanych przez wirusa zwanego Internetem...
Już sądziłam, że tylko ja widzę ten zmarnowany potencjał
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum