Wysłany: 2010-03-12, 17:54
Po pierwsze, zacznij używać znaków interpunkcyjnych bo trudno mi zrozumieć co piszesz.
Jeżeli Twój chłopak jest "puszczalski" to domyślam się, że Cię zdradził. Jeżeli Cię zdradził to znaczy, że mu na Tobie nie zależy i Cię nie szanuje, czyli wątpię aby Cię kochał naprawdę.
sasasalamandra napisał/a:
pomyslalam ze moze jednak moglibysmy to zrobic mimo ze mnie to tak bardzo nie ciagnie do tego
Jeśli Cię naprawdę kocha to zrozumie i poczeka ile będzie trzeba.
Ogólnie jak ktoś już powiedział, to jest to chyba prowokacja, jeżeli nie, to mi ręce opadają.
_________________ Czy to nie tragedia, gdy dwoje ludzi mija się na ulicy o kilka centymetrów i nigdy nie dowie się że mogliby być razem szczęśliwi?
Jaki Ty masz problem, dziewczyno?
Chłopak Cię zdradza, nie szanuje, ma Cię gdzieś, a Ty jeszcze chcesz się z nim przespać?!
Zachowujesz się jakbyś miała 12 lat, a nie 19.
jutro napisał/a:
Ogólnie jak ktoś już powiedział, to jest to chyba prowokacja, jeżeli nie, to mi ręce opadają.
Dokładnie.
piszesz że jesteście już dość sporo czasu razem, skoro tak to dlaczego nie rozmawiasz z nim na takie tematy,nie zapytasz czy nie przeszkadzało by mu to... przecież to normalne prawda?
za niedługo uznam, że żałosne pytania będą wymagały żałosnych odpowiedzi i zacznę być bezczelna. pozdrawiam...
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
Podziwiam - być z "puszczalskim" chłopakiem... nie stać Cię na lepszego ?
Poza tym nie rozumiem jak można być z kimś " sporo" i bać się szczerej rozmowy. Wybacz nie ogarniam.
_________________ " Być zagadką, której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas... "
Hahaha. nie "jedźmy" już tak po biednej 19-latce, która nie wie czy się depilować dla niewiernego chłopaka, przez co może mieć kłopoty ze zdrowiem.
biedna dodała post i ważne dla niej (dla mnie bezsensowne, jak większość na forum młodzieżowym)pytanie i oczekiwała jakiejś dla niej konkretnej odpowiedzi, bo myśli że jesteśmy czarodziejami z WItCh xD i wiemy czy jej chłopakowi się to spodoba.
nie dość że przytłacza ją te ciągłe zastanawianie się ( depilować ... nie depilować?) to jeszcze my tu ją tak "załatwiamy".
przykro mi, że większość użytkowników nie dała rady odpowiedzieć na twoje pytanie, a odpowiedziała na inne... "zerwać?"
ehh..
_________________ "Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż doskonałą kopią kogoś innego."
Imię: zuzia
Wysłany: 2010-03-14, 18:46
Jestem w szoku dziewczyno co ty z siebie robisz
Cytat:
rob dalej z siebie szmate i jeszcze sie z nim przespij to zrobisz z siebie podwojna szmate po czym on Cie zostawi bo dostanie to czego chce i juz do niczego nie bedziesz mu potrzebna.
Tez tak mysle
Ale czy ty tego nie widzisz ze kazda dziewczyna jest tylko na raz. Z toba tez tak bedzie. Dziewczyno nie zastanawiaj sie zuc go po co ci taki chlopak I ZACZNIJ SIE WRESZCIE SZANOWAC, bo ktos cie wreszcie oszuka i wtedy bedzie juz za pozno
rob dalej z siebie szmate i jeszcze sie z nim przespij to zrobisz z siebie podwojna szmate po czym on Cie zostawi bo dostanie to czego chce i juz do niczego nie bedziesz mu potrzebna.
Tez tak mysle
Ale czy ty tego nie widzisz ze kazda dziewczyna jest tylko na raz. Z toba tez tak bedzie. Dziewczyno nie zastanawiaj sie zuc go po co ci taki chlopak I ZACZNIJ SIE WRESZCIE SZANOWAC, bo ktos cie wreszcie oszuka i wtedy bedzie juz za pozno
sasasalamandra napisał/a:
nie pytalam czy mam z nim byc bo bede...
To wszystko wyjaśnia. Niech się nie szanuje! może kiedyś zrozumie jak ją każdy chłopak tylko wydu*pczy i będzie zostawiał.
Innego pomysłu nie mam.
_________________ Ja mam to coś, czego nie ma nikt inny! ;]
Wiecie co? Ja padłam jak to przeczytałam
Co do odpowiedzi to chyba wyczerpaliście wszelakie pomysły, nie mam nic do dodania, prócz tego, że ten temat powala!
_________________ Co jutro, to jutro... Jest mi teraz obojętne.
No, bo ja wiem gdzieś tam w środku, że wszystko będzie dobrze! :)
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Wysłany: 2010-03-16, 21:16
Dobra prowokacja nie jest zła
LOL wiesz co dziewczynko?? jak szukasz wrażeń to puść się z nim bedziesz miała wtedy full przeżyć a co najważniejsze NAUCZKE weź sie dziecko... no comments...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum