Imię: Bartek
Wysłany: 2010-05-12, 08:54
Cytat:
Cechy charakteru.
-siła przebicia.
-despota
Czyli jednak nawet w XXI wieku nie wszystkie dziewczyny chcą czułego, troszczącego się o wszystko, ciepłego misia-pantofelka? Czyli wszystko po staremu dzięki Bogu - precz z feminizmem!
_________________ Chciałby nad poziomy człek
a tu ciągle niż...
Nie uciągnie pusty łeb
ciężkiej dupy wzwyż
Ujmę to tak:
Feminizm ma wartości, które popieram- jak realizacja zawodowa kobiet i równa płaca, ale zwolenniczką 100% feminizmu nie jestem. Mężczyzna to mężczyzna, a kobieta to kobieta.
Pantoflarz mnie irytuje, bo moja druga połówka musi być kimś kogo szybko nie zdominuję. Kimś z kim moje życie będzie ciekawe. Nie porywa mnie myśl o facecie, który czyta w moich myślach i wykonuje wszystko bez szemrania. Taki zawód nazywa się chyba gosposią.
Czuły facet jest okey, ale jeśli czuły przede wszystkim dla mnie i w odpowiednim momencie. Pantoflarzom i ciepłym kluchom mówię stanowcze NIE!
Facet musi mieć pazur! Jeśli takiego spotkam mogę nawet gotować 3 daniowe obiady i zetrzeć od czasu do czasu kurze.
Zresztą ja mam słabość do niegrzecznych i despotycznych chłopców. Niestety w związkach trafiają mi się ciapy i po kilku miesiącach chłopak jest tak zdominowany przeze mnie, że po prostu mnie nudzi.
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
nie ma idealnej polówki porostu ideałów nie ma ale do czegoś trzeba dążyć dlatego aktualnie zainteresowany jestem mała biedna dziewczynka z rudymi włoskami i zielonymi oczkami a najlepsze ze jest w mojej szkole
Imię: Andrzej
Wysłany: 2010-05-12, 22:21
hmm umnie ideał to może z wyglądu bo co do zainteresowań i osobowości to nie mam ma być po prosu sobą szczerą uczciwą i uśiechnięta osobka;p a co do wyglądu to niższa odemnie, czarne włoski (rude też są fajne) i niebieskie oczy. :D
_________________ Life Is like a Box of Chocolates... You Never Know What You're Gonna Get!
Imię: Monika
Wysłany: 2010-05-16, 22:43
Ideał..myślę, że przede wszystkim powinniśmy mieć jakieś wspólne cechy [charakter], zainteresowania. To jest tak, że im piękniejszy człowiek, tym bardziej się w sobie zakochuje i tym większe stawia otoczeniu wymagania. W dupie ma Twoje przekonania, zachcianki i potrzeby- liczy się tylko jego piękna buźka i wyrzeźbiona klata. Wierzcie bądź nie, ale to na prawdę nic dobrego taki facet. To samo tyczy się nas.
Tak więc- liczy się zawartość, nie opakowanie. Co do cech- szczery, wygadany, towarzyski, z ambicjami. Wygląd? Obojętne. Powiedziałabym brunet. Ale skąd mam wiedzieć czy nie spodoba mi się blondyn?
Chociaż póki co- Brunet przez wielkie Be ;].
_________________ Żyj szybko-bo nigdy nie wiesz, co Cię właśnie dogania.
Powyżej 170cm, ale na 179 kończąc. Biust b-d, ze wskazaniem na d. Duże, zielone oczy, czarne włosy. Długie. Zabójcze, przenikliwe spojrzenie w jednej chwili, w drugiej słodkie.
Zawsze uśmiechnięta, nie przeżywająca depresji i stanów nerwowych. Z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Inteligentna [nie wymagam by była mądra], mająca własne zdanie. Uwielbiam uparte kobiety, więc niech będzie uparta, ale bez przesady. Tryskająca energią. Szanująca zdanie, poglądy i gusta innych. Potrafiąca zrozumieć, że 10 piw z kolegami to nic złego. Marzeń koniec.
Ideały są nudne i nie istnieją.
Wygląd jest mi obojętny, kiedyś przywiązywałam do niego większą wagę.
Teraz podobają mi się prawdziwi faceci.
Dojrzali, bo facet im straszy tym lepszy jak wino.
Albo facet im dojrzalszy tym lepszy jak owoc.
Chciałabym, żeby mój przyszły facet grał na jakimś instrumencie, a nawet śpiewał.
Bo lubię jak mężczyzna śpiewa.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
hmmm...
moj ideal od wielu lat wygląda tak samo:
wysoki-180-190cm), ciemnooki brunet o krótkich włosach, z poczuciem humoru, jak trzeba to romantyczny, oprócz tego pracowity :P, kochający, powinien miec chociaz troche podobnych zainteresowań do moich :D no i powienien mnie pocieszyc i byc przy mnie kiedy bede tego potrzebowała
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
odnosnie ideału to musi być pewny siebie, wygadany i przystojny na swój sposób by mi sie spodobał ale ideałów nie ma w 100%
jak na razie to ostatnio zwrócił moja uwagę taki chłopak i takie ładne oczy ma, chociaż nie należy do wygadanych, ale pomimo to jest na razie moim ideałem
obecnie już nie szukam ideału. przekonałam się, że ideały zwykle się psują po pewnym czasie i stają się nie do zniesienia.
no to może napiszę, co cenię w chłopaku na chwilę obecną:
-stanowczość
-wyrozumiałość
-poczucie humoru i wygadanie
-czułość
nie znoszę, kiedy się mnie ogranicza, próbuje wychowywać, stawia warunki... już raz mnie to zniechęciło i mam nadzieję, że nie będę miała więcej do czynienia z takimi przypadkami.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Imię: Ola
Wysłany: 2010-08-11, 19:02
CzeczenskiCzolg napisał/a:
nie przeżywająca depresji i stanów nerwowych.
CzeczenskiCzolg napisał/a:
Marzeń koniec.
dobrze że to zaznaczyłeś bo na marzeniach się skończy
U mnie najśmieszniejsze jest to że kiedy byłam mała miałam ideał faceta wysokiego blondyna z niebieskimi oczami, potem przez jednego takiego uznałam że na pewno z takim się nie zwiążę a teraz mój ukochany jest właśnie takim wysokim blondynem o niebieskich oczach
a jeśli chodzi o charakter to chyba nie chciałabym żadnego ideału no bo gdy facet za bardzo mi pasuje, nie ma między nami żadnych sprzeczności, nie będę miała z kim się pokłócić no to taki związek będzie mnie nudził. Dlatego moim ideałem jest mój obecny chłopak czyli oprócz wielu zalet ma też wady takie jak czasami brak odpowiedzialności i zachowywanie się jak duże dziecko, wkurzanie mnie swoimi `dowcipnymi` tekstami itp
_________________ Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła, papierosy nie uzależniały, przyjaźń była szczera, a miłość istniała.
Nawet jeśli istnieją. Niepotrzebny mi chłopak jak malowany.
Zaczęłam patrzeć na tych zwykłych a zarazem niezwykłych, postrzelonych, z wadami przychylnym okiem.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum