Ideał drugiej połówki (; Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Uczucia » Ideał drugiej połówki (;

Ideał drugiej połówki (;
Autor Wiadomość

Sputnik 
Wymiatacz
Władca Kosmosu

Imię: Bartek

Wysłany: 2010-05-12, 08:54   

Cytat:
Cechy charakteru.
-siła przebicia.
-despota

Czyli jednak nawet w XXI wieku nie wszystkie dziewczyny chcą czułego, troszczącego się o wszystko, ciepłego misia-pantofelka? Czyli wszystko po staremu dzięki Bogu - precz z feminizmem! :evil:
ciężkiej dupy wzwyż

in30seconds 
Stały User
.

Imię: Ada

Wysłany: 2010-05-12, 10:43   

Wszystko zniosę tylko nie pantoflarza.

Veilea 
Stały User

Wysłany: 2010-05-12, 12:59   

Popieram. Facet musi być facetem i mieć własne zdanie :-D (Co nie wyklucza wcale tego, że musi się ze mną liczyć i brać moje zrzędzenie pod uwagę :mrgreen: )

Marlen 
Mega wymiatacz
Pruderyjna cisza

Wysłany: 2010-05-12, 14:25   

Ujmę to tak:
Feminizm ma wartości, które popieram- jak realizacja zawodowa kobiet i równa płaca, ale zwolenniczką 100% feminizmu nie jestem. Mężczyzna to mężczyzna, a kobieta to kobieta.
Pantoflarz mnie irytuje, bo moja druga połówka musi być kimś kogo szybko nie zdominuję. Kimś z kim moje życie będzie ciekawe. Nie porywa mnie myśl o facecie, który czyta w moich myślach i wykonuje wszystko bez szemrania. Taki zawód nazywa się chyba gosposią.
Czuły facet jest okey, ale jeśli czuły przede wszystkim dla mnie i w odpowiednim momencie. Pantoflarzom i ciepłym kluchom mówię stanowcze NIE!
Facet musi mieć pazur! Jeśli takiego spotkam mogę nawet gotować 3 daniowe obiady i zetrzeć od czasu do czasu kurze.
Zresztą ja mam słabość do niegrzecznych i despotycznych chłopców. Niestety w związkach trafiają mi się ciapy i po kilku miesiącach chłopak jest tak zdominowany przeze mnie, że po prostu mnie nudzi.

Jendrol 
Mega wymiatacz
Bass Player

Wysłany: 2010-05-12, 16:46   

nie ma idealnej polówki porostu ideałów nie ma ale do czegoś trzeba dążyć dlatego aktualnie zainteresowany jestem mała biedna dziewczynka z rudymi włoskami i zielonymi oczkami a najlepsze ze jest w mojej szkole :evil:

shan_cez 
User

Imię: Andrzej

Wysłany: 2010-05-12, 22:21   

hmm umnie ideał to może z wyglądu bo co do zainteresowań i osobowości to nie mam ma być po prosu sobą szczerą uczciwą i uśiechnięta osobka;p a co do wyglądu to niższa odemnie, czarne włoski (rude też są fajne) i niebieskie oczy. :D

biedroneczka 
User
biedroneczka

Imię: Monika

Wysłany: 2010-05-16, 22:43   

Ideał..myślę, że przede wszystkim powinniśmy mieć jakieś wspólne cechy [charakter], zainteresowania. To jest tak, że im piękniejszy człowiek, tym bardziej się w sobie zakochuje i tym większe stawia otoczeniu wymagania. W dupie ma Twoje przekonania, zachcianki i potrzeby- liczy się tylko jego piękna buźka i wyrzeźbiona klata. Wierzcie bądź nie, ale to na prawdę nic dobrego taki facet. To samo tyczy się nas.

Tak więc- liczy się zawartość, nie opakowanie. Co do cech- szczery, wygadany, towarzyski, z ambicjami. Wygląd? Obojętne. Powiedziałabym brunet. Ale skąd mam wiedzieć czy nie spodoba mi się blondyn?

Chociaż póki co- Brunet przez wielkie Be ;].

CzeczenskiCzolg 
Wymiatacz
Kontrrewolucjonista

Wysłany: 2010-05-16, 23:31   

Powyżej 170cm, ale na 179 kończąc. Biust b-d, ze wskazaniem na d. Duże, zielone oczy, czarne włosy. Długie. Zabójcze, przenikliwe spojrzenie w jednej chwili, w drugiej słodkie.
Zawsze uśmiechnięta, nie przeżywająca depresji i stanów nerwowych. Z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Inteligentna [nie wymagam by była mądra], mająca własne zdanie. Uwielbiam uparte kobiety, więc niech będzie uparta, ale bez przesady. Tryskająca energią. Szanująca zdanie, poglądy i gusta innych. Potrafiąca zrozumieć, że 10 piw z kolegami to nic złego. Marzeń koniec.

Aniołek^^ 
Hiper wymiatacz

Wysłany: 2010-08-10, 21:58   

Ideały są nudne i nie istnieją.
Wygląd jest mi obojętny, kiedyś przywiązywałam do niego większą wagę.
Teraz podobają mi się prawdziwi faceci.
Dojrzali, bo facet im straszy tym lepszy jak wino.
Albo facet im dojrzalszy tym lepszy jak owoc.
Chciałabym, żeby mój przyszły facet grał na jakimś instrumencie, a nawet śpiewał.
Bo lubię jak mężczyzna śpiewa.

Iwona 
Pogromca postów
Iwona

Imię: Iwona

Wysłany: 2010-08-11, 08:44   

hmmm...
moj ideal od wielu lat wygląda tak samo:
wysoki-180-190cm), ciemnooki brunet o krótkich włosach, z poczuciem humoru, jak trzeba to romantyczny, oprócz tego pracowity :P, kochający, powinien miec chociaz troche podobnych zainteresowań do moich :D no i powienien mnie pocieszyc i byc przy mnie kiedy bede tego potrzebowała

jula007 
Stały User

Wysłany: 2010-08-11, 10:43   

odnosnie ideału to musi być pewny siebie, wygadany i przystojny na swój sposób by mi sie spodobał :-D ale ideałów nie ma w 100%
jak na razie to ostatnio zwrócił moja uwagę taki chłopak i takie ładne oczy ma, :-D chociaż nie należy do wygadanych, ale pomimo to jest na razie moim ideałem :mrgreen:

destrukcyjna 
Pogromca postów
zbuntowany anioł

Wysłany: 2010-08-11, 10:47   

obecnie już nie szukam ideału. przekonałam się, że ideały zwykle się psują po pewnym czasie i stają się nie do zniesienia.
no to może napiszę, co cenię w chłopaku na chwilę obecną:
-stanowczość
-wyrozumiałość
-poczucie humoru i wygadanie
-czułość
nie znoszę, kiedy się mnie ogranicza, próbuje wychowywać, stawia warunki... już raz mnie to zniechęciło i mam nadzieję, że nie będę miała więcej do czynienia z takimi przypadkami.
I wish I was special

legalna 
Stały User

Imię: Ola

Wysłany: 2010-08-11, 19:02   

CzeczenskiCzolg napisał/a:
nie przeżywająca depresji i stanów nerwowych.
CzeczenskiCzolg napisał/a:
Marzeń koniec.

dobrze że to zaznaczyłeś bo na marzeniach się skończy :-D

U mnie najśmieszniejsze jest to że kiedy byłam mała miałam ideał faceta wysokiego blondyna z niebieskimi oczami, potem przez jednego takiego uznałam że na pewno z takim się nie zwiążę a teraz mój ukochany jest właśnie takim wysokim blondynem o niebieskich oczach ;)
a jeśli chodzi o charakter to chyba nie chciałabym żadnego ideału no bo gdy facet za bardzo mi pasuje, nie ma między nami żadnych sprzeczności, nie będę miała z kim się pokłócić no to taki związek będzie mnie nudził. Dlatego moim ideałem jest mój obecny chłopak czyli oprócz wielu zalet ma też wady takie jak czasami brak odpowiedzialności i zachowywanie się jak duże dziecko, wkurzanie mnie swoimi `dowcipnymi` tekstami itp

zielona 
Pogromca postów

Imię: Monika

Wysłany: 2010-08-11, 20:37   

Aniołek^^ napisał/a:
Ideały są nudne

Nawet jeśli istnieją. Niepotrzebny mi chłopak jak malowany.
Zaczęłam patrzeć na tych zwykłych a zarazem niezwykłych, postrzelonych, z wadami przychylnym okiem.

Azimuth 
Wymiatacz

Wysłany: 2010-08-11, 20:56   

Musi umieć gotować. Reszta jakoś będzie.

Odpowiedz do tematu