Ideał drugiej połówki (; Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Uczucia » Ideał drugiej połówki (;

Ideał drugiej połówki (;
Autor Wiadomość

Jimmy FoX 
Pogromca postów
siedem dusz

Imię: Tomasz

Wysłany: 2010-08-27, 23:14   

Lena jest kilka lat młodsza ode mnie.
Jest troszkę niższa ode mnie. Ma kasztanowe włosy, czasem proste a czasem loki. Oczy też brązowe, lustrzane, widzę w nich moją uśmiechniętą twarz. Mały nosek. Słodkie usta, których róż zmienia się w krwistą czerwień każdego wieczoru. I zawsze - zniewalający uśmiech. Jest szczupła. Drobne dłonie, których kolor paznokci zawsze jest dopasowany do torebki, sukienki, bądź ust. Średniej wielkości piersi (nie znam się na rozmiarach), zgrabny tyłeczek, długie nogi. Ma delikatną skórę. Jest ciepła, jej serce bije spokojnie.
Charakter? Jest dobra. Anioł, po prostu. Zawsze można na Nią liczyć. Lojalna. Ma zasady, którymi się kieruje w życiu. Ma poczucie humoru. Jest mądra. Najważniejsza jest dla Niej rodzina. Nigdy nie narzeka. Optymistka. Jest pełna wiary. Troskliwa, romantyczna. Czasem lubi zaszaleć w łóżku.
Kocha czytać, sobie i mi. Pije herbatę, cappucino, likiery, dobre wino. Umie świetnie gotować, uczy i mnie. Woli kolację w restauracji, niż zabawę w dyskotece. Lubi słuchać muzyki, zapoznaje mnie z twórczością znanych kompozytorów, na Jej mp3 mogę znaleźć również rockowe kawałki. Ma fantastycznych przyjaciół. Ciekawą pracę, która daje Jej satysfakcję. Uwielbia nocne spacery i oglądanie nieba. Kocha wszystkie kwiaty, ale najbardziej orchidee i bzy. Nie ma nic przeciwko piłce nożnej. Nie siedzi długo przed komputerem. Potrafi dostrzegać piękno świata, cieszyć się z błahostek, docenia to, co ma. Lubi dobre kino. Uwielbia kochać się ze mną w dziwnych miejscach. Kocha mnie i pragnie. Tak bardzo, że nie potrafię sobie tego wyobrazić, mówi.

Inspired by coca.cola.

P.S. I love You.

L.

psychopathicwizard
Pogromca postów

Wysłany: 2010-08-28, 08:45   

Margola.

Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.

SzczeryFilozof
User

Wysłany: 2010-08-28, 20:54   

przedewszystkim witam wszystkich na tym forum. MAm wiele nurtujących mnie pytan takze w przyszlosci licze na wasze obszerne opinie.Bywa momentami niegrzeczny, i ignorancki, prosze o wyrozumiałośc

A co do ideału. mam taki, wyśniony.
Wygląd
Promieniująca radością twarz o pelnych kształtach
Troche tęzsza niz obowiązujące stereotypy, ale całkowicie proporcjonalna
Delikatny tatuaż na którejś z kostek
Używająca bardzo delikatnego makijażu (wiem że wszyscy tak mowia a na imprezach lepia sie do tapeciar, ale naprawdę jestem facetem ktory KOCHA naturalny wyglad kobiety, taki jaki sie objawia przy obudzeniu.
lekko opalona, tylko zeby nie rzucała sie w oczy "solarka"

usposobienie
chciałbym żeby była gotowa beztrosko bawić się w klimatach tropikalnej muzyki regge i tym podobne, do samego rana, przetanczyc ze mna cale noce.
chciałbym sie czuc kochany, najlepiej żebyśmy obydwoje nie mieli siebie nigdy dosyc
idealna partnerka dla mnie powinna tętnić życiem i emanowć radością. być przy tym szczera oddana, całkowicie otwarta (nienawidze kiedy naburmuszone dziewczyny odpowiadają "nic" na pytanie "co ci sie nie podoba?, o co ci chodzi?" według mnie takie zachowanie świadczy o ograniczeniu umysłowym, i braku zaangazowania w związek)
chciałbym, żeby miała równierz własne pomysły na np. wakacje, spędzenie weekendu, chciałbym móc się też nauczyć troche od niej.
inteligentna (uważam się za inteligenta, z troche skrzywionym myśleniem społecznym)

tak wlasnie miałaby wyglądać kobieta moich marzeń

taki realny ideał: kochająca, zadbana, otwarta romantyczka.

alpen. 
Pogromca postów
małe duże dziewczę.

Imię: Klaudia.

Wysłany: 2010-08-29, 01:11   

SzczeryFilozof napisał/a:
przedewszystkim witam wszystkich na tym forum. MAm wiele nurtujących mnie pytan takze w przyszlosci licze na wasze obszerne opinie.Bywa momentami niegrzeczny, i ignorancki, prosze o wyrozumiałośc

Wszystko fajnie, ale może skorzystaj z działu `Przedstaw się`? ; )

moonvelvet 
User
JD <333

Imię: Celina

Wysłany: 2010-08-29, 02:32   

Hm, ideał... Johnny Depp :mrgreen:
W sumie tak mógłby wyglądać, a co do charakteru - musi być opiekuńczy i kochający, reszta wynika z tego drugiego. Ale przecież miłość jest ślepa, prawie na pewno zakocham się w kimś odbiegającym od ideału :-)
On jest z wyżyny"
F. Nieztche

M!chal 
Wymiatacz
madry inaczej

Imię: MIchał

Wysłany: 2010-08-29, 15:38   

powiem tak na ziemi nie istnieje człowiek idealny .
nie jestem pesymisto tylko realista .
wymarzona druga polówka? hmmm nie chciałbym miec takiej gdyż
predzej bym zwariował niz sie z nia dogadal
ona;
-piekna
-madra
-nutka szalenstwa i romantycznosci nie zaszkodzi

Wiki AntyEmo
User

Wysłany: 2010-08-30, 12:50   

Mój ideał faceta to brunet o włosach do ramion i czarnych oczach. Jego styl musi być luźny (t-shirt i jeansy). Jeśli chodzi o charakter to musi być mi wierny i czuły. Chcę żeby niczym się nie przejmował (oprucz mnie :-P ). Marzy mi się czarny charakter.

mrau 
Stały User

Imię: Paulina

Wysłany: 2010-08-30, 12:53   

cenię sobie u chłopaka męskość, odwagę, inteligencję, kreatywność i miłość.

200811028 
Stały User
SIMSON MANIAK

Imię: Konrad

Wysłany: 2010-09-11, 12:01   

Mój ideał to:
-blondynka(włosy min do ramion)
-niebieskie oczy
-umalowana, ale nie za bardzo...
-ładnie ubrana,
-inteligentna,dowcipna,sympatyczna,
-wzrost podobny do mojego,

taa 
Mega wymiatacz

Imię: Ola

Wysłany: 2011-12-02, 23:46   

Ideał : chłopak 175cm wzrostu , szczupły , włosy ciemny bląd , pól długie włosy, jasna karnacja , ambitny , luzacki , inteligentny , miły , szczery , mający podobne zainteresowania do moic <3 3

Anne 
Hiper wymiatacz
Mag powietrza.

Imię: Ania

Wysłany: 2011-12-19, 21:23   

Obecnie mój ideał?
Wysoki, lekko zarysowane mięśnie - w końcu zapisał się niedawno na akrobatykę i wreszcie o to dba, niesforne blond włosy, niebieskie oczy, które czasami wydają się być zielone, czarno-zielone okulary, trochę pieprzyków na twarzy, uśmiech od ucha do ucha i charakterystyczny styl mówienia... a właściwie wada wymowy, która wbrew pozorom mnie do niego przyciągnęła. W dodatku nie potrafiący gotować, ale za to kochający jeść moje wypieki. I idealnie prowadzący samochód. Nerwy ze stali, nawet na najgorszych ćwiczeniach. I to spojrzenie, dyskretne spojrzenie podczas wspólnej nauki na kolokwia.
Dziękuję za uwagę.

Odpowiedz do tematu