Imię: Beatka
Wysłany: 2009-01-11, 15:37 Ideał drugiej połówki (;
Jaki jest Wasz ideał Faceta/ dziewczyny? Jak wygląda, jak jest ubrany, jak się zachowuje, co myśli, czym się interesuje? Piszcie Wasze marzenia :P
_________________ "Patrzę w lustro i widzę dziewczynę. Dziewczynę na pozór przeciętną, ale kiedy by ją poznać, jest inna niż wszystkie. Stopień jej niezwykłości jest naprawdę wysoki..."
uważam, że ideały są nudne... wiadomo, że mój chłopak jest dla mnie w jakiś sposób idealny, najprzystojniejszy i w ogóle najlepszy, ale to uczucie ma na to wpływ.
Imię: Beatka
Wysłany: 2009-01-11, 20:12
A ja mam! Oczywiste, że innych też biorę pod uwagę i nie będę czekać całe życie na kropka w kropkę takiego jak ten, bo bym się nie doczekała :D Ale czemu nie pomarzyć?!
Zwłasza, że takiego już spotkała, czyli istnieje! Szkoda tylko, że nie mam u niego szans ):
To brunet wyższy o głowę ode mnie (czyli jakieś 180 cm wzrostu), ubrany normalnie (dżinsy, bluza). Włosy musi mieć baaardzo ciemne, półdługie i wiecznie rozczochrane :P Czarne oczy i trochę ciemniejsza karnacja (:Wieczny uśmiech, białe zęby, bez trądziku (ble!)
Sympatyczny, kocha zwierzęta, niesie dobro, ambitny, lecz luzacki. Duże, zdrowe poczucie humoru, błyskotliwość, inteligencja.
Znacie takich? xD
_________________ "Patrzę w lustro i widzę dziewczynę. Dziewczynę na pozór przeciętną, ale kiedy by ją poznać, jest inna niż wszystkie. Stopień jej niezwykłości jest naprawdę wysoki..."
Noo to prawda, z tymi ideałami to tak różnie bywa;) ale np, możemy sobie kogoś wyidealizować i juz!:D a tak naprawde to ciezko z tym i to okrutnie, zazwyczaj nasze uczucia lokujemy w kimś całkowicie odmiennym...i wówczas staje sie on naszym ideałem:) Faaajne to!!
_________________ Le Juif est un homme que les autres tiennent pour jui
I tak każda osoba z którą się będzie przez pierwsze trzy miesiące jest tym "ideałem" więc właściwie po co marzyć? Skoro okłamuje się samego siebie
Ja tego tak nie odbieram.Kazdy ma w sobie coś fajnego ale nie ma ludzi idealnych Mój partner musi miec tylko krótkie włosy i tyle jesli chodzi o wygląd.Jesli chodzi o resztę to musi umieć isc na kompromis....tyle oczekuje....duzo?
_________________ Ze szczytu można dojrzeć jak wszystko jest małe. Tutaj nasze zwycięstwa i smutki przestają być ważne. To co zdobyliśmy i co straciliśmy zostaje w dole. Ze szczytu góry widzisz jak wielki jest świat i jak szeroki horyzont.
Paulo Coelho
Ostatnio zmieniony przez Diablica 2009-01-12, 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Moja wymarzona partnerka musiałaby być:
- inteligentna
- miła
- rozsądna
- prawdomówna
- wierna
- z poczuciem humoru
- ładna (nie musi być piękna, ale żeby nie odstraszała mnie i znajomych)
Jak na razie spotkałem tylko 2 takie dziewczyny, jedną w realu, drugą w Internecie. Ta pierwsza mnie nie chciała, ale i tak do dziś często o niej myślę, a ta druga jak na razie jest moją przyjaciółką, kto wie - w wakacje się chyba spotkamy - może coś z tego wyniknie :)
Dla mnie to niewiem, chyba musi mnie kochać i ja jego. Wygląd? hmm zawsze podobali mi się blondyni, ale miłość nie wybiera.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum