Jak mam z kim to w domu nie ma mnie przez wiele godzin. W roku szkolnym wiadomo, wyjdę na 3 godziny i starczy bo po szkole już mi sie nawet nie chce.
A w wakacje przeważnie idę koło 17 i wracam trochę po 23. Chyba, że nie ma co robić ; d
Hmm tak ogólnie to wychodze o 8 wracam o 17-18 i za chwile znowu wychodze i wracam ok 22-24, generalnie w domu praktycznie nie bywam, bo albo jestem w pracy albo na zakupach albo na rowerze/rolkach...
_________________ Twój uśmiech...to już nie wróci...
Imię: Aru
Wysłany: 2010-07-28, 23:16
Różnie. Bywa że cały dzień siedzę w domu, bywa że wychodzę na 6 godzin a bywa, że i dwa dni mnie w domu nie ma pod rząd. Zależy. Ale ostatnio częściej bywam poza domem.
Jak już gdzieś wyjdę to 5-6 godz. Lub mniej jelsi tylko do sklepu czy cos.
_________________ "[...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka."
Różnie, w tygodniu to od około 5-8 godzin, w sobotę nie ma mnie czasem 4-5 godzin(jest to nie każda sobota), a w niedzielę to tak jakąś godzinę, ale zazwyczaj 40-50 minut.
_________________ "The American thought he could deceive us. When they find that body...all of Russia will cry for war."
Imię: Aleksandra
Wysłany: 2010-08-06, 19:01
Zazwyczaj dużo przebywam poza domem, w wakacje - jeśli jest pogoda - w domu tylko jem i śpię. ;p Czas na zewnątrz spędzam albo uprawiając jakiś sport, czy też po prostu szwendając się po mieście ze znajomymi.
_________________ Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś więcej niż talent. Więcej niż władcza. Prawie się równa rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj.
– M. Puzo, "Ojciec Chrzestny"
W roku szkolnym to często jestem poza domem. Wychodzę o 7:40, wracam 16:00, a potem znowu wychodzę na kilka godzin w zależności od tego jak dużo mam nauki. W wakacje zależy od dnia. Czasem 3 godziny, czasem 5, a czasem cały dzień.
_________________ Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów. - Woody Allen
Jestem wystarczająco dumna z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego
Imię: Daria
Wysłany: 2010-08-07, 12:56
W roku szkolnym od poniedziałku do piątku raczej codziennie wychodzę o 7.00, wracam koło 15.00, czasem 16.00 (później też). A w weekendy, wakacje i inne dni wolne, to zależy od tego, gdzie idę i czy bardzo mi się chce siedzieć poza domem.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum