Wysłany: 2009-07-23, 14:12
Cytat:
ile godzin dziennie jestescie po za domem?
W sensie, że na podwórku, poza murami domu?; > No to jakieś 2-4 max.
W sensie, ze poza własnym płotem to mniej więcej 10-15 minut dziennie;p. Chyba, ze idę do sklepu. Wtedy 18 - 24 minuty. Zależy czy jest kolejka.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
po 14 godzin w zwykłe dni, w weekendy po 12, 24 godziny.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
zależy od pogody stanu ducha stanu rzeczy jak i od znajomych(zalżey czy sie z nimi pokółciłam czy też nie czxy kogoś w danej chwili lubie czy nie) itp itd
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
To zależy od wielu czynników. Jeśli gdzieś wyjeżdżam, to nie ma mnie w domu w ogóle.;)
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
zależy od pogody jak jest bardzo gorąco to 5h -7h
głownie od 18:00 do 22:00 i z rana jeszce troszkę ;P
a jeśli jest dobrze (pogoda) to +8h wracam tylko na obiad bo kumpli mam takich że ciągle po mnie przychodzą i wymyślalmy coś głupiego np. teraz mamy projekt budowy altanki :)
W wakacje dzień w dzień siedzę 4 godziny w stajni, a tak no cóż..różnie bywa..czasem nie ma mnie całymi dniami, czasem za to potrafię z domu nie wychodzić.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum