czerwonej się raczej nie dostanie w supermarketach, co?
Dlaczego nie ?
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Potrafię wypić ze 4 dziennie, ale równie dobrze mogę nie pić ich wcale
_________________ któregoś dnia może mnie nie być po prostu załóż
przypomnisz mnie sobie
ale nie czuj żalu,
życie się będzie toczyć i tak pomału,
wytrzesz z łez oczy MNIE NIE ŻAŁUJ!
Ja różnie minimum 2 dziennie maximum nie ma, ostatnio wypiłem 6 herbat ale bywało, że i więcej to zależy czy chce mi się robić ... cholera, muszę kupić sobie dzbanek po wypłacie :D
Jeżeli chodzi o IceTea to Nestea nawet 3 dziennie, ostatnio 2 soboty temu wypiłem 6 x 0,5 l ulubiona to zielona herbata, truskawkowa :) ( jeżeli zawiało offtopem to przepraszam :D )
dawniej piłam herbate, ale mało i bez cukru wolałam soki chociaż było - 10* zima ,
po prostu nie lubię, teraz pije tylko wodę gotowana z cytryną
i soki limonkowe i na dodatek wogole nie choruje :P
słyszałam, ze herbata zwykła jest nie zdrowa tak samo jak kawa, no chyba, ze zielona dobra na odchudzanie, ale to też trzeba lubić bo nie należy do najlepszych moim zdanie :D
Kiedyś jak byłem młodszy i spędzałem zimowe ferie u babci na wsi, to piłem jedną za drugą.
Teraz rzadko, czasami wypiję sobie zieloną lub miętę jak mnie żołądek boli czy coś podobnego. Bez cukru.
Kolega polecił mi picie yerba mate..tak na dobry początek dnia
Jeżeli chodzi o inne herbaty, to wypijam kilka kubków dziennie...niezależnie od pory roku
Mogę nawet powiedzieć, że od herbaty jestem uzależniona:-P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum