_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Imię: Daria
Wysłany: 2010-08-29, 16:32
Jak dowiedziałam się od wicedyrektorki, która jest moją sąsiadką - w mojej klasie (I LO) będzie 30 osób, niestety nie pamiętam listy osób przyjętych, więc nie wiem, ilu będzie facetów na ile dziewczyn (pamiętam tylko, że wiele razy, kiedy tą listę czytałam na początku wakacji, przewinęło mi się przed oczami imię 'Dawid'). Wychowawczyni - jakaś nowa, która będzie nas uczyć geografii.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Imię: Celina
Wysłany: 2010-08-29, 22:40
U mnie w całej szkole jest po 20-21 osób, z czego kiedy z racji mojego nazwiska jestem na końcu, z numerem 21 w szatni muszę 'wieszać się' na wieszaku rezerwowym xD
_________________ "Ten w górę dąży, chwalić się go godzi,
Lecz tamten zawsze od wyżyn przychodzi
I żyje, wyższy nad pochwał wawrzyny...
On jest z wyżyny"
F. Nieztche
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum