Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-07-18, 17:42 Inne uzaleznienia.
Uzaleznienie to nie tylko papierosy, alkohol czy narkotyki.
uzalezniamy sie od wszystkiego. Słodycze, komputer, telewizor, muzyka, spanie.
Czy jestescie uzaleznieni?
od czego?
czy walczycie z tym? czy poddaliscie sie nalogowi?
Ja jestem uzalezniona od czekolady. Staram sie z tym walczyc, jednak gdy mam czekolade to nie potrafie jej sie oprzec.
Uzaleznilam sie tez od spania. jednak nie potrafie z tym walczyc.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Imię: Karolina
Wysłany: 2008-07-18, 18:06
ja jestem uzalezniona od internetu, komorki, bez telewizora potrafie zyc asle jednak lubie najbardziej chyba jednak od tych dwoch pierwszych kiedy nie mam jednehgo z tych rzeczy to ciezko bo ciezko ale daje rade, ale kiedy brakuje mi obydwu to wpadam w rozpacz hehe :lol: :lol: :lol: :lol:
Papierosy - w życiu
alkohol - w życiu
narkotyki - NIGDY
Komórkę ... tez nie dostaje drgawek jak jej nie mam.
Komputer i internet .. no właśnie, i to chyba to, oczywiście przeżyje bez niego ... ale jak jestem w domu, to zazwyczaj przy kompie. I jakoś tak ... ciągnie do niego ...
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-07-19, 13:43
vialink napisał/a:
Papierosy - w życiu
alkohol - w życiu
narkotyki - NIGDY
abstynent xD
co do mnie
papierosy - niee ...
arkohol -- czasem ....
narkotyki -- nigdy
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Uzależnienia to ciężka sprawa...
Jeśli ktoś już się wciągnie to trudno z tego wyjść...
Jednak gdy ktoś jest silny i bardzo chce z tym skończyć to uda mu się...
Myślę, że lepiej jest uzależnić się od rzeczy typu komórka, komputer, telewizja niż papierosy, alkohol, narkotyki czy żyletka...
_________________ Uciec jak najdalej od szarej rzeczywistości...
Pozostać na zawsze w marzeniach...
Uzależnienie typu ,,Two Wheels" :D Mogę nie spać, mogę nie jeść, żeby tylko w warsztacie siedzieć. W zimie miała miejsce sytuacja, w której chłopaki musieli mnie wynosić z warsztatu na świeże powietrze o 3 w nocy...
Ja jestem uzależniona od słodyczy. Jak nie zjem czegoś słodkiego w ciągu dnia to rzuca mną po ścianach. Poza tym może troszkę komputer za bardzo mnie przyciąga. Nic poza tym. Jestem czysta.
. Poza tym może troszkę komputer za bardzo mnie przyciąga
Ja właściwie sama niewiem jeszcze mi kompa nie zabrakło...ale jak się coś popsuje to niewiadomo jak zareaguje
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Ja jestem uzależniony od słuchania muzyki. Może to i dziwne ale zawsze jak gdzieś wychodzę z domu albo wracam to włączam jakiś fajny kawałek. Przynajmniej jeden muszę wysłuchać i dopiero idę.
Ja jestem uzależniony od słuchania muzyki. Może to i dziwne ale zawsze jak gdzieś wychodzę z domu albo wracam to włączam jakiś fajny kawałek. Przynajmniej jeden muszę wysłuchać i dopiero idę.
To ja chyba też....bez mp3 zyć nie moge
Zawsze mam 3 problemy a to sie popsuje a to baterii nie mam , albo słuchawki nie działają
Masakra, wtedy to tak mnie ciągnie do muzyki chociaż wiem że nie moge a...wkurzona chodze!!! (na siostrze się zawsze wyżywałam, ale teraz juz nie)
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum