Imię: Piotr
Wysłany: 2010-02-12, 15:52 IRC e-mlodzi.com
No więc wpadł mi do głowy pomysł założenia IRC e-młodzi.
Pomijając już nasz forumowy czat,na który nikt praktycznie nie wchodzi,pewnie z powodu tego,że nie ma z kim pogadać(czyli robi się błędne koło).
Co o tym myślicie?
Ja uważam,że warto spróbować.
Pozdrawiam.
Peterxp, dobra rada: 95% ludzi na forum nie będzie potrafiła korzystać z IRCa. Nie mam na myśli kwestii technicznych tylko tego, jak się zachować. Wejdą, będzie chwila ciszy i po 40 sekundach wyjdą ze świętym przekonaniem, że "irc jest bez sensu".
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-13, 16:54
co to jest IRC?
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
_________________ Dzisiaj jesteśmy zaledwie skałami w rzece, za kilka lat los może wznieść nas jako tamę, o którą zostanie rozbity główny strumień, po to tylko, aby popłynąć naprzód nowym korytem.
Wysłany: 2010-02-13, 19:33
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Internet_Relay_Chat
I tak nic z tego nie rozumiem, ani nie wiem na czym to polega. Ale skoro na czacie od świat Bożego Narodzenie prawie nie ma nikomu to ja tłumów bym się nie spodziewała raczej.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum