Jedynym dowodem na istnienie inteligentnej istoty pozaziemskiej jest to ze nie pojawila sie na ziemi a jak by przyleciala do mnie to skopalbyl jej dupe...
Imię: Marek
Wysłany: 2009-11-05, 04:26
W sumie to masz rację.
Ciekawe ile takich cywilizacji żyje oprócz nas??
A co sądzicie na tematwilkołaków duchów i wampirów??
[ Dodano: 2009-11-05, 04:37 ]
A może obcy wiedzą że istniejemy. Lub wszystkie legendy o potworach wzieły się z spotkania człowieka z ufo w starożytności.
_________________ Czas nie leczy ran lecz przyzwyczaja do bólu
ja w kosmitów nie wierzę ale wierze w duchy jest wiele dowodów na to, że istnieją; naoczni świadkowie, autentycznie samoprzemieszczające się przedmioty itp. to moim zdaniem bardziej wiarygodne od paru historyjek o ufoludkach.
Imię: Patrycja
Wysłany: 2009-11-05, 16:13
Fretka napisał/a:
duchy jest wiele dowodów na to, że istnieją; naoczni świadkowie
Ale mnie to rozbroiło
Wampiry - są (wampiry energetyczne itp.)
Wilkołaki - nie ma
Duchy - mam mieszane uczucia... Z jednej strony wierzę w duszę człowieka, a z drugiej, jako katoliczka mam świadomość, że dusze ludzkie raczej nie pałętają się po świecie... ot, i bądź tu człowieku mądry...
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Duchy - mam mieszane uczucia... Z jednej strony wierzę w duszę człowieka, a z drugiej, jako katoliczka mam świadomość, że dusze ludzkie raczej nie pałętają się po świecie... ot, i bądź tu człowieku mądry...
Skoro wiezysz w Boga to wiedz ze dusze istnieja. I nie kazda musi tak od razu trafic do nieba. Czytalem gdzies ze dusze samobojcow nie ida tak od razu do nieba czy tez piekla...
Wampiry <masz przed saba jednego, wysysam sprite bo mam pragnienie >
Wilkolaki <wtf?> osobiscie nie wierze ale jak zobacze dam znac
A może Wszystkie legendy o potworach wzieły się z spotkania człowieka z ufo w starożytności.
Ufo tez nie spotkalem ale spokojna twoja rozczochrana Jesli byloby jakies ufo to mialoby dusze a jak mialoby dusze po smierci sie dowiesz
Hiu napisał/a:
Skoro są tutaj tacy co wieżą w kosmitów to czemu nie wieżą w wamipry i wilkołaki??
A kto wierzy? Bo nie ja... Wierze w siebie, w Boga, w dobrze zdana mature <tja jaaasseee > ....ale w ufoki nie chce mi sie wierzyc chociaz nnie zaprzeczam ze moga istniec
Imię: Patrycja
Wysłany: 2009-11-05, 18:19
MrAlucarD napisał/a:
Skoro wiezysz w Boga to wiedz ze dusze istnieja. I nie kazda musi tak od razu trafic do nieba. Czytalem gdzies ze dusze samobojcow nie ida tak od razu do nieba czy tez piekla...
Siedzą w czyścu
_________________ ...I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę.
Jest to wytwór wyobraźni, no i oczywiście dużą część z takich przekonań można podpisać pod filmy s-f i horrory.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Wilkołaki? Zdecydowane nie. Wampiry? Prędzej, w końcu to tylko ludzie pijący krew z dopalaczem . Większe prawdopodobieństwo istnienia mają tzw. poltergeisty, ale ich raczej fizycznie nie poczujesz, chyba że coś ci taki zrzuci na głowę
_________________ There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is the Force.
A jaka jest różnica między obcą cywilizacą a wilkołakami??
To dość proste do wytłumaczenia. Wilkołak może żyć na naszej planecie, która jest już dobrze znana, a wiec bardzo wątpliwe jest istnienie stworów takich jak wampiry, wilkołaki czy inne. Natomiast Wszechświat do tej pory jest w większej części nie zbadany. Jest również większy od Ziemi, ba nie znam liczby, żeby określić ilu krotnie Wszechświat jest większy od naszej planety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum