Imię: Marek
Wysłany: 2009-11-06, 20:28
A nie wpadło ci do głowy że np. wilkołaki mogą być obcą cywilizacją??
[ Dodano: 2009-11-06, 20:30 ]
pozatym nie każdy zakątek planety (naszej) jest dobrze zbadany nie dawno jeszcze odkryto wyspy z kanibalami i łowcami głów
_________________ Czas nie leczy ran lecz przyzwyczaja do bólu
EEE powiem tylle: poczytaj se legendy z całego świata a jak przekonasz sie ze w kazdej cywilizzacji mieli podobne potworki na glowie too.... w kazdej legendzie jest ziarno prawdy. Podchodzac od kwestii religijnej- istnieje szatan, upadly aniol ktory teraz nie niest zbyt piekny <glowa kozla, to w jaki sposob przez wieki jest ukazywany> to nie mozna wykluczyc ze to Hitler albo Józek Stalin biega gdzies po lasach nagi, ubrany tylko w owlosienie
Zaprawde powiadam Ci jesli tak wyglada wilkolak to ja nie chce go spotkac <zeby zgwalcil? >
Imię: Wiktor
Wysłany: 2009-11-10, 22:00
W kosmitów wierzę- ludzie mieszkają w kosmosie (jakby nie patrzeć Ziemia jest częścią kosmosu), czyli są kosmitami :D
Wampiry? Nie
Wilkołaki? Nie
Duchy? Dziwnie mi się to miesza :P Tak naprawdę to zależy od tego czy wierzy w Boga. Nie mylcie ducha z duszą. W Biblii wyraźnie jest napisane, że człowiek składa się z ciała, ducha i duszy. Jesli ktoś wierzy w Boga i przyjmuje jego "racje"- musi wierzyć w ducha. Jeśli nie wierzy w Boga, to musi się zasugerować czymś innym :P
W kosmitów wierzę- ludzie mieszkają w kosmosie (jakby nie patrzeć Ziemia jest częścią kosmosu), czyli są kosmitami :D
Kradniesz mój tekst.
Wierzę we wszystkie nadmienione istoty. Nie mam podstaw aby w nie nie wierzyć.
_________________ żeby pójść do łóżka z dziewczyną to wystarczy, że pobzdryngolę coś na gitarze i powiem, że rocka słucham.
http://na-kacu.blogspot.com/
Nie wierzę w wilkołaki . W duchy tak - ale nie takie w białych prześcieradłach , chodzi mi o duchy zmarłych. Wierzę w ich istnienie jako osoba wierząca tym samym nie bawię się w żadne wróżenie czy wywoływanie, nie będę zakłócać ich spokoju .
Co do UFO... cóż, być może gdzieś w kosmosie żyją istoty jak ludzie? Nie wiem, nie zastanawiam się nad tym.
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
Wilkołaki - nie
Wampiry - nie
Inne życie niż ludzie w kosmosie? Oczywiście :) Nasza galaktyka jest tak wielka.. A my to tylko ziarenko :) Jest miliardy takich galaktyk.. Na pewno choć w 1 jest coś co może być takie jak my..
Duchy - taa, to chyba jedyny powód który trzyma mnie przy wierze i fascynuje :)
_________________ "Kto nigdy nie żył, nigdy nie umiera, nic nie utraci ten, co nie miał nic.... ten, kto nie kochał, nie wie co tęsknota...."
"... lecz poza nimi, trwoga i cierpienie, a tam gdzie miłość, tam podąża śmierć"
Hmm a masz jakieś dowody na ich istnienie? Ja szczerze nie mam i nie znam, jest to raczej wymysł ludzi piszących fantastyki :)
_________________ "Kto nigdy nie żył, nigdy nie umiera, nic nie utraci ten, co nie miał nic.... ten, kto nie kochał, nie wie co tęsknota...."
"... lecz poza nimi, trwoga i cierpienie, a tam gdzie miłość, tam podąża śmierć"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum